Srbija formirala tim za praćenje "Agrokora"!

Autor: Agencije, Republika

Vesti

02.11.2017

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Republike Srbije donela je zaključak o obrazovanju ministarskog tima radi analize i praćenja stanja na tržištu Srbije u vezi sa problemima u "Agrokoru".

RepublikaFoto: pixabay.com
Srpska ekonomija

Tim će pratiti stanje u vezi sa problemima u poslovanju privrednog društva "Agrokor" i s njim povezanih privrednih društava koja posluju u Republici Srbiji.

Za predsednika Ministarskog tima imenovana je predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, a za članove tima ministri Rasim Ljajić, Goran Knežević, Dušan Vujović, Nela Kuburović, Branislav Nedimović, guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež. 

Formiranje Ministarskog tima ima za cilj praćenje i analiziranje novonastale situacije da bi se sprečile eventualne štetne posledice na tržištu Srbije. 

Vlada Republike Srbije donela je rešenje o dodeli nacionalnih sportskih priznanja državljanima Republike Srbije u vidu doživotnog mesečnog novčanog primanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading