PA HIT! Bojkotuju Beograd jer znaju da će pući, a izlaze na ostale lokalne izbore (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.04.2024

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruka!

PA HIT! Bojkotuju Beograd jer znaju da će pući, a izlaze na ostale lokalne izbore (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Koliko je opozicija licemerna govori i činjenica da bojkotuju izbore u Beogradu, jer znaju da su u prestonici pukli kao zvečka, ali uredno izlaze na ostale lokalne izbore.

Na pitanje voditeljke Olje Bećković o logici da se ne izlazi na beogradske izbore 2. juna, a na ostale istog dana da, članovi opozicije odgovorili su:

 

 

-  Mi smo prepustili našim lokalnim odborima da rade šta je najbolje za njih, naš odbor u Novom Sadu će imati slobodu da izabere i to tako treba da bude svuda - rekao je Zdravko Ponoš.

Predrag Marsenić - DSS: "Mi nećemo da izlazimo u Beogradu, ni na lokalu u Beogradu, a što se tiče lokala po Srbiji, ako neko misli da treba i ako je u mogućnosti - ne možemo im zabraniti!"

Međutim Biljana Đorđević im je žestoko odbrusila: PA KAKO SU VAM USLOVI GORI U BEOGRADU NEGO U CRNOJ TRAVI? TRETIRATE BEOGRAĐANE KAO GRAĐANE DRUGOG REDA!

Podsetimo, u Njujorku će danas biti održana sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija posvećena šestomesečnom izveštaju generalnog sekretara UN Antonija Gutereša o radu UNMIK-a, a Srbiju će predstavljati predsednik Aleksandar Vučić.

Redovni šestomesečni izveštaj o radu Misije UN na Kosovu i Metohiji predstaviće specijalna predstavnica generalnog sekretara UN i šefica UNMIK-a Karoline Zijade.

Sednica počinje u 10.00 časova po istočnoameričkom,  odnosno u 16.00 sati po srednjoevropskom vremenu, a sednicu će otvoriti predsedavajuća Savetu bezbednosti za april, Vaneša Frejzir. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (32)

Loading
Dusica

22.04.2024 07:40

Bojkotuju Beograd jer znaju da će 2 juna otići na smetlište istorije!

Julija

22.04.2024 07:41

Opozicija je vec pukla, Djilas hoce da izvadi oci Mariniki, stvarno je smesno sta vise rade, a samo znaju da nemaju sanse protiv Vucica.

Ivica

22.04.2024 07:41

Šta da se očekuje od tih ološa iz bivšeg režima

Ika

22.04.2024 07:43

Pa ako bojkotuju onda neka bojkotuju sve izbore i Beogradske i lokalne po Srbiji .A ne samo tamo gde znaju da će izgubiti tamo bojkotuju.