Vučić i Li Mančang razmotrili zajedničke projekte, ali i pitanje srpskog integriteta

Autor:

Vesti

19.11.2018

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora NR Kine Li Mančanga. Oni su u razgovoru razmotrili sve zajedničke projekte u oblastima kineskih investicija i daljeg unapređenja trgovinske razmene dveju zemalja.

RepublikaFoto: Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas sa ambasadorom NR Kine Li Mančangom

Tokom radnog sastanka, predsednik Vučić je u ime Srbije i lično ime, zahvalio predsedniku Siju i ambasadoru Li Mančangu na velikoj podršci koju ta zemlja pruža Srbiji u očuvanju teritorijanlog integriteta.

On je posebno zahvalio predsedniku Siju, Kini i delegaciji te zemlje pri Interpolu koja je pružila bezrezervnu podršku, u poštovanju međunarodnog prava, uprkos brojnim pritiscima pojedinih zapadnih zemalja da sruše integritet Republike Srbije i omoguće članstvo tzv. Kosova u Interpolu.

- Srbija i njen narod neizmerno ceni ulogu predsednika Sija u unapređenju međusobnih odnosa i vas Ekselencijo molim da prenesete izraze najveće zahvalnosti predsedniku Kine - istakao je predsednik Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (93)

Loading
Mina

19.11.2018 12:55

Kina uvek ima tolpe reci za nasu zemlju i hvala im na tome.

Voja

19.11.2018 12:56

Nadamo se jos vecem broju kineskih investicija u nasu zemlju.

kole

19.11.2018 12:56

Kineski investitori su mnogo toga dobrog doneli,smanjili su nezaposlenost,pruzaju nam podrsku u svemu,Predsednik Aleksandar Vucic im je zahvalan na tome

ana

19.11.2018 12:57

Kina je zdusno uz nas.