PACOLI OČAJAN: Pobedilo je zlo!

Autor: Agencije, Republika

Vesti

20.11.2018

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar spoljnih poslova Kosova Bedžet Pacoli izjavio je danas u Dubaiju da je odlukom da Kosovo ne bude primljeno u Interpol u suštini pobedilo zlo, a ne Kosovo niti Srbija, koja je vodila beskompromisnu borbu protiv Kosova.

Bedžet Pacoli

- Danas nema pobednika, nije pobedilo niti Kosovo, ali ni Srbija. Današnji pobednik je zlo. Žao mi je što uprkos velikog posla koji smo uradili za to nismo nagrađeni - rekao je Pacoli, a prenosi prištinska agencija telegrafi.com.

On je rekao da je Kosovo dobilo više glasova, ali da je u ovim uslovima teško obezbediti dve trećine glasova zemalja članica Interpola.

Rekao je da institucije Kosova ne treba da budu razočarane i da zahteva jedinstvo političkog spektra na Kosovu.

- Treba da budemo još jači i da idemo napred. Mogu da vam kažem da nismo ostavili ništa da uradimo, radili smo ali na kraju, kako ste videli, nismo uspeli da obezbedimo 12 glasova da bi se Kosovu obezbedilo članstvo - kazao je kosovski šef diplomatije.

Prema njemu Srbije je vodila beskompromisni rat protiv Kosova.

- Protivurečnosti su velike. Srbija je vodila beskompromisni rat svim sredstvima koje je imala na raspolaganju. Mi treba da stvorimo perspektivu za naše građane i damo značaj dijalogu sa Srbijom -kazao je Pacoli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (73)

Loading
Nebojša

20.11.2018 13:16

Evo ga pacoli kao Fred Kukumavka zajedno sa oni tv profesorom bezbednosti DRAGIŠIĆEM. Neverovatno je kakav ološ pljuje ovu veliku pobedu Srpske diplomatije i države. Pobeda je velika i pokazuje kako se okreće kolo moći u svetu a za koju godinu u potpunosti će biti okrenuto protiv svih onih koji su nas bombardovali, otimali i otimaju KiM počev od GBR kao kreatora, pa onda USA, GER, FRA, Austrije i sličnih zemalja. Svaka čast. Rusija i Kina su nam pomogle neviđeno. Samo moram da izrazim gađenje na onog tzv profesora Dragišića koji preko medija i na PINK TV priča kako je RUSIJA uz USA i GBR glasala da Kosovo uđe u Interpol. To je toliko sramno da mu treba zabraniti obmanjivanje javnosti. Još jednom svaka čast za ovaj USPEH. Sada PACOLI I DRAGIŠIĆ mogu samo da se jedu od muke i neka se jedu dok sami sebe ne izjedu.

Sara

20.11.2018 13:21

Pobedila je pravda.

zoranmanojlo

20.11.2018 13:24

Pacoli sad ne zna sta ce od nemoci

tisma

20.11.2018 13:30

Zlo potice sa Kosova, zlo potice iz vasih redova, zlo ste vi albanci, monstrumi i zlocinci!!!!!