Pogledajte kako je Vuk Jeremić za samo 19 sekundi slagao, a nije ni trepnuo!

Autor:

Vesti

22.11.2018

12:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić gostujući u emisiji za samo 19 sekundi uspeo je da slaže!

RepublikaFoto: Tanjug/M. MARKOVIĆ
Vuk Jeremić

Naime, u prvi mah je rekao da je dobijao novac od svog prijatelja i bivšeg ministra unutrašnjih poslova Hongkonga Patrika Hoa i preko njegovog instituta i preko njegove kompanije, a zatim je ubrzo promenio ploču!

 

 

Činjenica da je predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pozvan da svedoči u slučaju koji vodi američki sud protiv njegovog prijatelja i bivšeg ministra unutrašnjih poslova Hongkonga Patrika Hoa 27. novembra u Njujorku govori da je i sam umešan u kriminal i korupciju u tom međunarodnom slučaju.

 

 

Podsetimo, Jeremićev rad je pod lupom od kada je u SAD u korupcionaškom skandalu vrednom skoro tri miliona dolara uhapšen njegov prijatelj i bivši ministar unutrašnjih poslova Hongkonga Patrik Ho, kojem preti 30 godina robije.

Milionske uplate

Patrik Ho je pritvoren od novembra 2017, kada je bio generalni sekretar u Čajna enerdži fand komitiju (China Energy Fund Committee - CEFC), koji je pak finansirao Centar za međunarodnu saradnju i održivi razvoj (CIRSD), na čijem čelu je Jeremić, kao i njegovu firmu "Vuk Jeremić PR agencija za konsalting". Ukoliko bi se utvrdila odgovornost Jeremića, bivšeg predsedavajućeg Generalne skupštine UN, to bi nanelo ogromnu štetu ugledu Srbije.

RepublikaFoto: Republika
Svi treba da znaju šta drugarstvo znači

Naime, od 2013. do 2015. uplaćeno je 764.000 dolara na račun njegove firme „Vuk Jeremić PR agencija za konsalting“, kao i milion dolara na račun CIRSD. To praktično znači da je Ho Jeremiću novac počeo da uplaćuje samo dva meseca nakon što je lider NS završio predsedavanje GS UN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
vesna

22.11.2018 12:41

Dugo je razmišljao, može on da ima i bolje prolazno vreme za laž !

iva

22.11.2018 12:59

nista cudno, to je njemu uza specijalnost.

Petar

22.11.2018 18:03

Jeremiću je to prešlo u naviku.