Pokret socijalista sa KiM: Otpadnik Jablanović pozdravlja prebijane svog naroda

Autor: Tanjug

Vesti

23.11.2018

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokrajinski odbor Pokreta socijalista Kosova i Metohije osudio je danas reagovanje Partije kosovskih Srba, koja je pozdravila noćašnju akciju kosovske policije u Kosovskoj Mitrovici.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Foto: Ilustracija

- Samo otpadnik poput Aleksandra Jablanovića, predsednika Partije kosovskih Srba, može da pozdravi hapšenje i prebijanje svojih sunarodnika od strane maskiranih šiptarskih terorista - navodi se u saopštenju Pokrajinskog odbora PS i dodaje:

- Koji Srbin može dati podršku onima koji srpskoj deci pokušavaju da oduzimu hleb i mleko, koji čovek može dati podršku onima koji bolesnicima oduzimaju lekove i kiseonik, samo zato što su Srbi i samo zato što ne žele da napuste svoja vekovna ognjišta? - navodi se.

PS postavlja pitanje Jablanoviću koliko nisko mora pasti da bi se radovao nesreći svog naroda i stao u odbranu onoga što Hašim Tači i Ramuš Haradinaj poslednjih dana čine srpskom narodu.

- Mi ćemo uvek biti uz Aleksandra Vučića i svoj narod, a Jablanović uz Haradinaja i Šiptare. Svako je izabrao - ističe se u saopštenju PO PS.

Partija kosovskih Srba ranije je saopštila da pozdravlja akcije policije koje za cilj imaju hapšenje potencijalnih izvršilaca i nalogodavaca ubistva Olivera Ivanovića, dok je Srbe pozvala da vesti primaju sa velikom dozom rezerve, bez obzira ko ih plasira, a Srpsku Listu da ne povlači poteze koji mogu da dovedu do izolacije i egzodusa Srba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading