VULIN: Jedini način da Srbija prizna Kosovo je da Vučić bude srušen

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

24.11.2018

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da "jedini način da Srbija prizna Kosovo jeste da (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić bude srušen i zamenjen nekim poslušnim i slabim"

RepublikaFoto: Tanjug/J. MAMULA
Aleksandar Vulin

Kosovski premijer Ramuš "Haradinaj i oni iz međunarodne zajednice koji mu dopuštaju da uvodi takse i krši S SP i CEFTA sporazum to znaju. Zato je uvođenje taksi i pokazivanje sile prema Srbima u Kosovskoj Mitrovici deo jedne iste akcija koja za svoj cilj ima na prvom mestu rušenje Vučića kao nužni preduslov za priznanje celovitog i jedinstvenog Kosova", naveo je u saopštenju za javnost ministar Vulin.

On je istakao da, međutim, "dok Vučić vodi Srbiju ideja nezavisnog Kosova će trpeti poraze, a to mu velike sile neće oprostiti". 


Haradinaj je ranije izjavio da carine od 100 odsto na robu iz Srbije neće biti ukinute dok Srbija ne prizna nezavisnost Kosova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Goran

24.11.2018 10:11

Ali to građani neće nikada dozvoliti.

jelena

24.11.2018 10:13

Znaju oni to i zato u dogovoru sa srpskom opozicijom intenzivno rade na tome.

milos

24.11.2018 10:19

I da dodje do toga,pita li se neko sta ce biti sa nasim narodom na KiM.

Erik

24.11.2018 10:39

Malo sutra će građani dozvolioti da Vučića neko sruši! Mi smo se 1999 opekli jako puno, a poslčedice tog čina su strašne!