Vulin Srbima sa KiM: Kad smo složni, nepobedivi smo

Autor: Tanjug

Vesti

27.11.2018

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gradonačelnici sa severa Kosova i Metohije, izabrani voljom svog naroda i uz podršku Vlade Srbije, nisu ušli u institucije Prištine zato što priznaju Kosovo kao državu već zato što je njihov ulazak u institucije Prištine bio način da pomognu Srbima, da ih ojačaju i zaštite", izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vuulin.

RepublikaFoto: Tanjug/ G. STANKOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Kada je nasilje Prištine njihovu borbu u institucijama učinilo nemogućom, podnošenjem ostavki uradili su ono što Srbi koji vole Srbiju i treba da urade - saopštio je Vulin, komentarišući odluku čelnika opština sa severa KiM i sudija i tužilaca da podnesu ostavke zbog kršenja ljudskih i ekonomskih prava Srba.

On je naglasio da srpski gradonačelnici Zubinog potoka, Leposavića, Zvečana i Kosovske Mitrovice, srpske sudije i tužioci na severu Kosova i Metohije nisu dozvolili da budu maska koja treba da sakrije drakonske takse, nasilje i kršenje zakona vlade Haradinaja. 

- Kao vaš saborac pozivam vas da verujete svom predsedniku Vuičiću, da budete sigurni u podršku svoje Vlade Srbije i da budete jedinstveni bez obzira da li živite na severu ili na jugu Kosova i Metohije. Ujedinjeni Srbi su neprelazna prepreka za teror Prištine. Kada smo složni mi smo nepobedivi - zaključio je ministar Vulin.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
markopetrovic

27.11.2018 22:38

Samo hrabro i jedintsveno i nece moci da nas pobede

dragan

27.11.2018 22:44

Vulin je izneo golu istinu, Sada u ovim trenucima Srbi su zajedno i to je pesnica koja je nepobediva i pokazuje jednistvo

vasic

27.11.2018 22:52

Nikakvi nameti od 100% i nikakve lukave zavere nece poljuljati veru da je Kosovo nase i da smo slozni.

puzzle

27.11.2018 22:53

Nisu oni toliko mocni koliko mi mozemo da se drzimo zajedno ii slogom ih pobedimo.