Pokret socijalista: Vuk Jeremić bruka Srbiju pred svetom!

Autor: Tanjug

Vesti

28.11.2018

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista ocenio je danas da je višesatno ispitivanje i svedočenje pred američkim sudom Vuka Jeremića još jedna potvrda njegove umešanosti u veliku svetsku korupcionašku aferu.

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Pokret socijalista

- Jeremić je svojim lopovlukom ozbiljno naštetio ugledu Srbije, ali su građani Srbije imali priliku da konačno i vide i čuju odakle potiče novac za najskuplju predsedničku kampanju u istoriji Srbije i zašto je baš Jeremić dobio ogromnu količinu novca od katarske ambasade u Berlinu - navedeno je u saopšternju.

Umesto da ojača međunarodni ugled i poziciju Srbije u svetu, navodi PS, Jeremić je, ipak, svoju poziciju predsednika Generalne skupštine Ujedinjenih nacija ili kako to on voli da kaže "predsednika sveta", koristio kako bi "spajao kriminalce, nameštao im poslove i sve te usluge debelo naplaćivao".

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jeremić u Njujorku

U saopštenju se napominje da je sada svakom građaninu Srbije i više nego jasno da se Jeremić po svetu borio za Kosovo i Metohiju tako što je povezao dva svetska prevaranta Patrika Hoa i Tidijana Gadijoa i sebi obezbedio milionske zarade.

- Jeremićev doprinos Srbiji je taj što se preko Srbije i na račun Srbije dokopao funkcije i lično obogatio, a Srbiju obrukao - zaključio je Pokret socijalista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (34)

Loading
Tijana

28.11.2018 18:10

Bruka za Srbiju i verbakna agresija za narod.

Nena

28.11.2018 18:13

Tog belosvetskog lopova treba strpati u zatvor.

Veljko M

29.11.2018 09:09

@Nena - Nena:Kako stvari stoje, njemu se ozbljno smeše lisice na ruke.

Rasko

28.11.2018 18:16

Em bruka em je pokrao gradjane Srbije