Srbi sa Kosova u Predsedništvu na sastanku sa Vučićem!

Autor: Tanjug

Vesti

29.11.2018

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na sastanak sa Vučićem stigla je grupa od oko 30-ak predstavnika institucija, opština, na čelu sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem i potpredsednicima.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Predstavnici Srba sa Kosova i Metohije stigli su nešto pre 13.00 sati u Predsedništvo Srbije, gde će razgovarati sa predsednikom Aleksandrom Vučićem.

Na sastanak sa Vučićem stigla je grupa od oko 30-ak predstavnika institucija, opština, na čelu sa predsednikom Srpske liste Goranom Rakićem i potpredsednicima.

Rakić je juče najavio da će se predstavnici Srba sa KiM sastati danas u Beogradu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, kako bi dogovorili dalje korake u odgovor na krizu koju je izazvala Priština, nizom mera na štetu ljudskih i ekonomskih prava srpske zajednice, te na nove pretnje i provokacije.

Rakić je u izjavi istakao da će se Srbi na Kosovu i Metohiji boriti isključivo mirnim inenasilnim protestima protiv mera i kršenja ljudskih prava od strane Prištine.

Predsednik je juče pozvao Srbe da ostanu pri mirnim protestima i da ne čine dalje korake u napuštanju prištinskih institucija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
stefan

29.11.2018 13:42

Srbi sa nasim predsednikom da pomogne sta moze nasem narodu

Milos

29.11.2018 13:44

Borićemo se isključivo mirnim i nenasilnim protestima protiv mera i kršenja ljudskih prava od strane Prištine.

Lela

29.11.2018 13:51

Srbija je uz svoj narod.......

sasa

29.11.2018 13:52

Moranju se posavetovati ljudi da vide sta i kako dalje jer ovo je prevrsilo svaku meru, ovaj teror siptarskih separatista.