OBRADOVIĆ: Razgraničenje je dogovoreno

Autor: Republika

Vesti

01.12.2018

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović tvrdi da se privode kraju dogovori Beograda i Prištine o razgraničenju i da je to jedini razlog dolaska francuskog predsednika Emanuela Makrona u Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Boško Obradović

Obradović je na konferenciji za novinare u Čačku izneo, kako je rekao, podatke o dešavanjima u vezi sa "tajnim pregovorima Beograda i Prištine o razgraničenju" i "de fakto priznavanju nezavisnog Kosova". 

- Razgraničenje je dogovoreno: Srbiji ostaje Leposavić, a mora da se da plus Preševo do 1 kilometar do autoputa i deo Bujanovca za to. Jedino još uvek nije postignut dogovor samo oko dela Kopaonika i Gazivoda - tvrdi Obradović, saopšteno iz Dveri.

Prema njegovim rečima, jedini razlog Makronovog dolaska u Srbiju je da bi razgraničenje bilo završeno, jer je, kako kaže, Francuska preuzela na sebe od EU da završi započeto.


On tvrdi i da je posrednik u razgovorima između Beograda, Prištine i Pariza poslanik Evropskog parlamenta Arno Danžan, za koga tvrdi da je NATO lobista među francuskim diplomatama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
Bora

01.12.2018 16:28

Obradovicu cutanje je zlato, da sam na tvom mestu ne bih progovarao jer nemas nista pametno da kazes. Vredjas sam svoju drzavu a ovamo glumis rodoljuba.

Ivan90

01.12.2018 16:29

Bas ce neko Bosku da veruje sta prica.

Jelena

01.12.2018 16:33

Ko je pa Obradovica uopste nesto pitao?

Milan

01.12.2018 16:35

Odakle Obradoviću ove informacije, samo pokušava da skrene pažnju na sebe