Mirković: Jeremić od sebe pravi klovna kome se svi smeju

Autor: Republika

Vesti

02.12.2018

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Vuk Jeremić, lažov i za sada svedok u svetskoj korupcionaškoj aferi, danas je nastavio sa obmanama i od sebe ponovo napravio klovna kome se svi građani smeju", poručio je Aleksandar Mirković, šef odborničke grupe Srpske napredne stranke.

RepublikaFoto: Republika
Aleksandar Mirković

- Kao prvo, koliko ljudi imate videlo se na vašem poslednjem performansu gde vas je bilo manje od 200, a dovozili ste ih iz cele Srbije. Kada tu cifru podelite na vas 20 umišljenih veličina od lopova Đilasa, nasilnika Obradovića, prostaka i siledžije Veselinovića, pa i onog Saše Jankovića u čijem stanu i sa čijim pištoljem je došlo do smrti jednog čoveka, lako se dođe do cifre koja jasno kaže da se vaša podrška može izbrojati na prste - naveo je Mirković.

Kako je dodao, "Jeremić je kum takozvane Kosovske nezavisnosti, njegove odluke veličaju se u Prištini, on je taj koji je pravio granicu između Srba i Srba, a njegova odluka da se pitanje Kosova prebaci iz UN u EU i postavljanje i odlazak pred Međunarodni sud pravde samo su šlag na torti kojim su počastili Kosovske separatiste". 

 

 

- Danas je u centru skandala, znoji se, muca i strepi na suđenju jer je uplašen i zna šta je sve radio, pa mu ni skupo plaćeni advokat nije garancija da se uskoro neće naći na klupi pored svog saradnika Patrika Hoa. U apartmanu 78B sa uhapšenim i osumnjičenim Hoom je pravio planove, stvarao mu kontakte, a baš čudno da mu je tek tako taj isti Ho uplatio više od 7 miliona evra, ne bih rekao da je to uradio zato što je mnogo pametan - konstatovao je Mirković.

On je poručio da Jeremić vojim brljotinama šteti ugledu Srbije i danas kada nije na vlasti.

" To je zaista malo kome pošlo za rukom. Izbore je, lažov Jeremić, najavljivao i za 4.11. pa ih nije bilo, to je samo još jedan dokaz da njegova reč vredi koliko jedna kap kiše. Kada i budu održani izbori biće ubedljivo poražen, jer građani neće lažove i siledžije koji su Beograd i Srbiju godinama upropašćavali.
Jeremić i njegovi kompanjoni Đilas, Janković i Obradović, mogu samo da mrze Aleksandra Vučića, jer za razliku od njih odgovornom politikom, svakodnevnim radom i zalaganjem se bori isključivo za interese Srbije i svih njenih građana i nikome ništa nije ukrao, što kod vas nikada nije bio slučaj i jasno se vidi iz haosa koji ste nam ostavili i milionskih računa kojima raspolažete - zaključio je Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (40)

Loading
Larisa

02.12.2018 17:54

Jeremić je oduvek bio klovan, samo što su mu se u vreme njihove vladavine partijski drugari smejali iza leđa, s sada mu se ceo svet smeje u lice !

Mija

02.12.2018 18:01

Jeremic i jeste klovan,ali onaj bahati klovan iz horor filmova,koji radi protiv gradjana Srbije.Samo nece imati sansu da se docepa vlasti,gradjani su ga otpisali.

ivana

02.12.2018 18:04

Jeremic je za neku sprdnju, za ozbiljnu politiku je pokazao da nije!

Dragan

02.12.2018 18:06

Blago rečeno