Jovanov posetio Kulu pred lokalne izbore: Politički program opozicije vređanje i nasilje

Autor: Tanjug

Vesti

06.12.2018

18:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov danas je u okviru kampanje za lokalne izbore u Kuli, zakazane za 16. decembar, razgovarao sa mladima, kao i sa simpatizerima stranke u tom mestu i poručio im da sve što se radi danas u Srbiji, radi se zbog mladih ljudi, budućnosti ove zemlje i generacija koje dolaze.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

Za razliku od opozicije, rekao je Jovanov, čiji je jedini politički program nasilje i uvrede.

- Juče je napadnuta naša kandidatkinja za odbornicu u Lučanima. Isprebijali su ženu, psovali je, pretili joj, a niko nije čuo da je neko od njih to osudio - rekao je Jovanov.

On je dodao da takođe ništa nisu rekli na najodvratnije vređanje Maje Gojković, a cerekaju se i smeškaju kada neko vređa Vučićevu porodicu.

- Nema člana porodice Aleksandra Vučića koga nisu provlačili kroz blato i koga nisu vređali. I pošto nemaju ni politiku, ni rezultate, Ðilas, Jeremić i Obradović nude mržnju i glavna im je potreba da zadovolje one Tviter - psihopate i dobiju od njih odobravanje - rekao ej Jovanov.

 

 

Prema njegovim rečima, u Kuli su junački pobegli sa megdana.

- E, to je njihova poruka Kuljanima. Oni vam poručuju da ih je za vas baš briga. Niste vi za njih dovoljno bitni da se pokrenu iz toplih vračarskih stanova i dođu ovde da sa vama razgovaraju - rekao je Jovanov.


On je u Kuli još jednom postavio pitanje kako je Dragan Ðilas svojim firmama za samo devet godina vlasti namestio pet stotina miliona evra prometa, a da u to vreme ni čačkalicu nije proizveo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading