VESIĆ: Ðilas umesto da se izvini nastavlja da laže

Autor: Tanjug

Vesti

08.12.2018

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dragan Ðilas, umesto da se izvini građanima Beograda zato što je oteo tri parking mesta u javnoj garaži, pregradio protivpožarni ulaz i javnu svojinu pretvorio u svoju privatnu, nastavalja bezočno da laže", izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

RepublikaFoto: Republika
Goran Vesić ispred sporne garaže

- Danas se, posle tri dana, konačno oglasio sa tvrdnjom da već 10 godina uredno plaća jedno parking mesto i da je to parking mesto dobio dva meseca pre nego što je postao gradonačelnik. Lepo zvuče Đilasova objašnjenja, ali neka laže nekog drugog - istakao je Vesić.

On je dodao da je Ðilasov problem u tome što nije odgovorio po kom zakonu je dozvoljeno pregraditi protivpožarni izlaz, ugroziti bezbednost korisnika garaže i stanara okolnih zgrada, imati sopstveni ulaz i izlaz u garaži i koristiti i ne plaćati tri parking mesta.


- Ðilas je sam počinio više krivičnih dela postupajući na ovaj način, tako da umesto što drugima preti krivičnim prijavama, bolje bi mu bilo da razmisli kako će da objasni ovo što je uradio pred nadležnim sudskim organima, jer će biti tužen i od Grada Beograda, i od Parking servisa - napomenuo je Vesić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading