Haradinaj preti: Imamo i gore akcije od taksi, videćete kakve!

Autor: Tanjug

Vesti

08.12.2018

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj naveo je danas da Priština, pored taksi od 100 odsto na proizvode iz Srbije, može preduzeti i još gore korake, prenose prištinski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

On je u intervjuu za albansku tv A2 rekao da postoje i druge akcije koje se mogu desiti, a koje nemaju veze sa tarifama.

- Videćete kakve, kada se budu dogodile - naveo je on, prenosi Gazeta ekspres. 

On nije precizirao o kakvim akcijama je reč. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
jasminajo

08.12.2018 13:54

Ovi Šiptari ne prezaju od ničega, ko zna šta su sve spremni da urade, zato bi bilo dobro EU da se više založi i da im ne dozvoli da oforme vojsku jer bi tek tada mogli da naprave haos na Balkanu.

Marija

08.12.2018 17:08

@jasminajo - Da nije možda Haradinaj odlučio da naredi svim svojim Albancima da momentalno po centralnoj Srbiji i Vojvodini zatvore sve svoje pekare. poslasstičarnice, kujundžijske radnje i ostale legalne i ilegalne biznise? I da se svi sa svojim porodicama odmah i zauvek vrate na Kosmet . E to bi tek bio udarac!

Sanja

08.12.2018 13:56

Mozemo i mi vama nesto da uradimo nemojte misliti da se plasimo vase Amerike imamo i mi nase saveznike..vase vreme prolazi oticiete vi na sudu da odgovarate za zlocine

Filip S

08.12.2018 14:00

A da vi vidite kakve akcije ima Srbija?