Ceca poslala dirljivu poruku pred nastup na Kosovu!

Autor: novosti.rs

Vesti

07.12.2018

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović održaće u subotu, tačno u podne, koncert u severnom delu Kosovske Mitrovice, u znak podrške Srbima na Kosovu i Metohiji kojima je život dodatno otežan posle odluke Prištine da uvede takse od 100 odsto na proizvode iz Srbije.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ceca Ražnatović

Slavna pevačica nastupiće u blizini Studentskog centra i poručuje da s nestrpljenjem očekuje trenutak da tamo zapeva.

- Idem srcem na Kosovo, moja obaveza je da kao javna ličnost podržim svoj narod - rekla je Ražnatovićeva, koju mnogi zovu "srpskom majkom". - Nemam strah, već želim da deca na Kosovu i svi građani osete da imaju našu podršku koja im je u ovim teškim trenucima neophodna. Pozvana sam od strane ljudi koji su organizovali koncert i bez bilo kakvog razmišljanja sam prihvatila jer smatram da je to bitno za narod na Kosovu.

Na pitanje šta će poručiti Srbima u južnoj srpskoj pokrajini, Ceca nam kaže:

- Jasno je svima da je ljudima na Kosovu veoma teško. Situacija je takva kakva jeste i svi očekujemo da će imati pozitivan ishod. Samo želim da budu dobro, da budu srećni i da prestojeće praznike provedu u miru i slozi. Želim da tih nekoliko sati koliko će trajati koncert budu radosni, nasmejani i da znaju da imaju podršku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading