"Junačine" pobegoše pre bitke: Đilas i Obradović u panici od vanrednih izbora

Autor: Republika

Vesti

10.12.2018

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I na samu najavu da državni vrh Srbije razmišlja da raspiše vanredne parlamentarne izbore, vajni opozicionari iz Saveza za Srbiju (SZS) reagovali su - bežanijom! Iako bi, već po definiciji, trebalo da opozicija bude ta koja će stalno insistirati na proveri volje građana, u Srbiji to nije slučaj, što potvrđuju i tvitovi perjanica SZS Dragana Đilasa i Boška Obradovića.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Pobegulje: Lideri Saveza za Srbiju

Naime, očigledno u panici zbog mogućeg raspisivanja prevremenih izbora za poslanike u Skupštini Srbije, Đilas je na tviteru napisao:

- Vučić razmišlja o vanrednim izborima. Razmišljaj ti koliko hoćeš, ali dok ne prihvatiš da izbori budu fer i pošteni... džaba razmišljaš - "našao" je "opravdanje" Đilas.

 

 

Da ovo nije izolovan stav Đilasa već po svemu sudeći stav celokupnog Saveza, potvrdio je i Boško Obradović, koji je napisao:

- Vučiću, kakvi vanredni izbori dok kradeš izbore? Kakvi izbori dok su mediji zatvoreni? Kakvi izbori dok u Srbiji imamo pokušaje ubistva opozicionih lidera? Vidimo se u subotu na novom protestu protiv tvoje diktature, pa ćemo da pričamo o izborima. A ti dođi prvo da nas prebrojiš - navei je Obradović.

 

 

O kolikoj se političkoj perverziji radi, jasno je ima li se u vidu da će taj isti Savez za Srbiju učestvovati na lokalnim izborima u Lučanima.

Ako se, sa druge strane, imaju u vidu sva relevantna istraživanja sprovedena u poslednjem nedeljama i mesecima, po kojima Aleksandar Vučić i SNS uživaju nedvosmisleno poverenje ogromne većine glasova, jasno je zašto "junačine" Đilas i Obradović beže i pre bitke, ma koliko pokušali svoj politički kukavičluk da sakriju iza ustaljenih parola o "krađi izbora" i "cenzuri medija".

 

Na Đilasove i Obradovićeve izlive paranoje na Tviteru, reagovao je i novinar Tihomir Tršić koji je ocenio:

- To je to. #West tutorima treba samo protesna “pešadija”, da im asistira na #Kosovo* agendi, pritiskom na #Serbia vlast čime je ova “opozicija” btw izgubila svaku političku verodostojnost, pričama o #Democracy a za neki dan učestvuju na lokalnim izborima u Lučanima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (80)

Loading
Tresimesi1

10.12.2018 17:40

Plaše se oni svega, jer znaju da osim na silu ništa ne mogu dobiti legitimnim putem.Vidi Bog ko je uz Srbe i Srbiju, a ko je prodaje za šačicu dolara.

Boško J

10.12.2018 17:45

Znaji oni da su im šanse na izborima ravne nuli, pa bi zato pokušali da se vlasti dočepaju na ulici.

amarna

10.12.2018 17:46

Trazili ste,gledajte!

janko

10.12.2018 17:48

Naravno da su se uplašili,jer znaju koji će poraz da pretrpe. Ima da se osramote kao nikada do sad.