Rakić: Vučić uputio poruku mira

Autor: Tanjug

Vesti

14.12.2018

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske liste Goran Rakić je izjavio večeras, nakon obraćanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Beogradu, koje su Srbi u Kosovskoj Mitrovici pratili zajedno, u centru grada, da Srbima na KiM puno znači poruka da će ih država Srbija zaštiti.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Goran Rakić

- Poruka koju smo čuli je poruka mira i hvala vam što želite da sačuvate mir po svaku cenu, pa makar to bilo i vojnom silom - rekao je Rakić. 

Kako je rekao, poruka koju su večeras čuli Srbi na KiM donosi radost, ne samo njima, već i celokupnom srpskom narodu. 

- Predsedniče Vučiću i mi odavde imamo jednu poruku za vas. Mi 20 godina čekamo da neko podmetne svoja leđa i zaštiti srpski narod, ne tražimo mnogo, tražimo mir i sigurnost. Ovo što ste vi večeras rekli nama znači mnogo, jer kada večeras odemo svojim domovima i kada ušuškamo svoju decu možemo im reći da nisu sami i da pored vas na njih misli i država Srbija - naveo je on. 


Rakić je dodao da nikom nije upućena pretnja i da može samo da poruči komšijama na jugu Mitrovice da Srbi na KiM žele da ostanu na svojim ognjištima. 

- Pozdraviću sve, i njih dole preko mosta, našim pozdravom: Jer odavde nema nazad. Živela Srbija - poručio je Rakić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (30)

Loading
aleksandarv

14.12.2018 21:00

Dok drugi huskaju na rat on je sve vreme za kompromis

irresolute

14.12.2018 21:02

Apsolutno, sve vreme je nasa strana posvecena mirnom resenju

neca

14.12.2018 21:04

Srbija na celu sa predsednikom Vucicem brine i cuva nas narod na Kosovu i verujemo da cemo uspeti da se izborimo kako sa siptarima tako i sa ostatkom sveta koji misli da ce tako lako oduzeti Kosovo od Srbije!

Velizar Kastratović

14.12.2018 21:06

Vučić zna da bi svi izgubili kada bi krenuli u kontraofanzivu i pokušava da ostane racionalan. Pitanje je dokle će to moći da ostane tako. Zapadu je sve ovo normalno!