Mirković: Đilasov program se svodi na laži, vređanje, omalovažavanje, pretnje...

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

22.12.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Mirković ocenio je danas da se na sednici Skupštine grada u petak za svega nekoliko sati mogla videti suština političkog programa Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića, Boška Obradovića i njihovih sledbenika, koji se, kako kaže, svodi na obmane, laži, vređanje, omalovažavanje, pretnje i to pre svega ženama.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Aleksandar Mirković

- Juče je zbog najgoreg gradonačelnika u istoriji i njegovog prostačkog ponašanja, prevaranta Dragana Ðilasa, prekinuta sednica, a u tom komešanju su on i nasilnici iz tog Saveza, jednu ženu, člana Gradskog veća Elenu Bilić, nazvali idiotom - navodi Mirković u saopštenju.

On dodaje da se sve to desilo samo zato što su ukazali kakav je lažov prebogati Dragan Ðilas. 


- Nakon što je kukavički, kao i svaki put do sada, krenuo da beži iz sale jer nije u stanju da istrpi, po njega gorku istinu, zameniku gradonačelnika Goranu Vesiću pokazivao je omču oko vrata. Sve je to svojim urlanjem i vređanjem podržao Željko Veselinović, onaj isti koji je pozivao na silovanje premijerke Ane Brnabić - navodi Mirković.



On kaže da predstavnici SzS nastavljaju sa politikom nasilja, i da su u to mogli da se uvere i svi građani koji su pratili prenos zasedanja. 

- Bedni su pokušaji Dragana Ðilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića da zamenom teza i brutalnim lažima od njih dokazanih nasilnika, naprave žrtve - napominje Mirković. 

On napominje da će SNS i ubuduće nastaviti da razvija Beograd i stvara još bolje uslove za život svih građana.

- Sledeći odgovornu politiku predsednika Aleksandra Vučića ne obazirući se mnogo na licemere koji vrše kontinuirano nasilje, a onda protiv nasilja šetaju, predvođeni Ðilasom, Jeremićem, Obradovićem i Veselinovićem - saopštio je GO SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
Kristina

22.12.2018 14:36

Sto je gori , on misli da je bolji , neverovatno .

Jeca

22.12.2018 15:19

Svima je jasno da je Djilasova politika vredjanje neistomisljenika!

Maja

22.12.2018 15:20

Zato ljudi koji vode takvu politiku nikada nece vise vladati Srbijom.

Nenad

22.12.2018 16:41

Srbija pamti njegovu vladavinu i zato je on bivsi politicar, koji nikad vise nece biti na celu drzave.