"Posle svakog protesta opozicija sve slabija, SNS sve jači"

Autor: Tanjug

Vesti

22.12.2018

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić izjavio je, povodom večerašnjeg, trećeg protesta dela opozicije, da nema problem sa protestima i dodao da su posle svakog protesta on i stranka koju vodi izlazili jači, a oni koji su skupovima rukovodili - "dramatično slabiji".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Protest opozicije u Beogradu

Vučić je na pitanje novinara u vezi protesta i do kada bi, po njegovoj proceni, mogli da traju, rekao da sa protesima nema nikakav problem i da je naviknut na to.

Neće biti policije

- Koliko su trajale prethodne demonstracije? Sto, 110 dana, zaredom, svaki dan. Tada ste videli da nisam imao baš nikakav problem. Koliko god ljudi da hoće, mogu da šetaju. Policajce neće ni da vide. Ja neću da dozvolim igrice koje oni igraju po belom svetu, tipa - nosimo cvet našim policajcima, koji su na njihovoj strani - rekao je Vučić.


Poručio je da na protestima neće biti policije, da svako može da šeta koliko god hoće i da radi šta god hoće, a jedino što je zabranjeno je nasilje nad bilo kim i bilo čim.

- To je jedino zabranjeno, a ovo drugo - ''Vučiću pederu'', ''majmune'', ovakav ili onakav... Sve je to super, sve je to demokratija i zadovojan sam što vidim da to narod prepoznaje - dodao je.

 

 

To, kaže, vidi na izborima i u istraživanjima.


- Posle svakog protesta i ja i stranka koju vodim izlazili smo mnogo jači, a oni koji su time rukovodili izlazili bi dramatično slabiji, za čak 30-40 dosto manje snage. Jer, ne dolazi snaga zbog decibela nečijeg glasa, već zbog snage programa, energije, plana rada, onoga što činite za zemlju. To je demokratski proces i uvek dobrodošao - rekao je Vučić.

Đilasove pretnje

Upitan za "pretnje Ðilasa u Skupštini grada čoveku koji je samo izneo tvrdnje da se vrtić plaćao 9.500 dinara, a danas 5.000 dinara", Vučić je rekao da je ta tvrdnja tačna, ali da nije upoznat sa dešavanjiam u gradskom parlamentu, jer nije imao vremena.

- A, to da li će neko nekoga da vređa, to nam je svakli dan - rekao je Vučić.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Tresimesi1

22.12.2018 17:28

Kad budu imali ideju i program,koji nije agresija,možda imaju šansu da ojačaju.

Bojana

22.12.2018 17:33

Tako bili i ostali najaci.

caca

22.12.2018 17:35

Niko im ne brani da setaju samo nek ne lome i primenjuju nasilja po cemu su oni poznati

Marija

22.12.2018 17:35

Dovlace ljude iz razlicitih gradova Srbije, jer podrsku Beograda i nemaju.