Mirković: Sramno, Jeremić se služi jeftinom demagogijom

Autor: Republika

Vesti

28.12.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef odborničke grupe SNS Aleksandar Mirković ocenio je kao sramno što Vuk Jeremić, čovek koji je, kako kaže, kumovao kosovskoj nezavisnosti i za to dobio pohvale i zahvalnost od Tačija, jeftinom demagogijom i zamenom teza pokušava da diskredituje ljude koji odgovorno obavljaju svoj posao, a čiji su rezultati poput pobede u Interpolu najbolji dokaz za to.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Vuk Jeremić

- Paradoksalno da je Jeremić i njegovi glasnogovornici, govore o kriminalu, budući da je upravo Jeremić umešan u međunarodnu korupcionašku aferu i da građani još uvek nisu dobili odgovor na pitanje za šta je od uhapšenog Patrika Hoa dobio sedam miliona dolara - rekao je Mirković, a saopštio je GO SNS.

On ukazuje i da Jeremić takođe još nije odgovorio šta je trebalo da uradi za uplaćenih 200 hiljada evra od katarske ambasade u Berlinu. 

- Predsednik Aleksandar Vučić i ministar Nebojša Stefanović uprkos vašim konstantnim izlivima mržnje, će nastaviti sa borbom u interes Srbije i svih njenih građana, jer za Srpsku naprednu stranku nema ništa važnije od Srbije.


istakao je Mirković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Dante

28.12.2018 14:18

Jeremic je svasta radio na stetu svoje drzave i svog naroda.

Branko

28.12.2018 14:23

Jeremic se sluzi samo manipulacijom i demagogijom!

boxy

28.12.2018 14:26

Da je Vuk valjao,bio bi jos u vlasti.

Mima

28.12.2018 14:32

Da li uopste ovog tajkuna i lopova Jeremica neko vise moze uzimati za ozbiljno.