POLITIČKE PORUKE OCA STRADALOG MLADIĆA! Dragičević: Dobiće i Vučić tamo šta treba

Autor: Republika

Vesti

28.12.2018

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Davor Dragičević, otac nesrećno stradalog mladića Davida iz Banjaluke, sa izjava o odgovornosti vlasti u Banjaluci za nerešavanje tog tragičnog slučaja prešao je i na prozivanje vlasti u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Davor Dragičević

On je, povodom toga što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao informacije da su među policijskim snagama na Trgu Krajine u Banjaluci bili i pripadnici policije Srbije, rekao za sarajevski TV1:

- Šta Vučić ima da traži ovde? Ko je on? I on će tamo dobiti šta treba.

Na ove tvrdnje reagovao je predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik ocenom da tu nije reč o pravdi i istini i tvrdnjom da je Dragičević odavno u političkim vodama.

- Njemu je važnije da se sastane sa Željkom Komšićem da pokušaju da naprave neku antirepubličku aktivnost nego da prihvate pruženu ruku Aleksandra Vučića, koji ima puno razumevanje i podržava upravo proces traženja istine i pravde - navodi Dodik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
star

28.12.2018 19:04

Znam da si čoveče u teškoj situaciji zbog gubitka sina, ali šta je tu kriv naš predsednik zbog toga pa da se tako izjašnjavaš, sram te bilo.

Nadica

28.12.2018 19:18

Sramota je da se jedan covek ovako izjasnjava.

Jagoda

28.12.2018 19:33

Najlakse je manipulisati ljudima kada njima vlada bol. Evidentno je da neko koristi svaku priliku da Vucica poveze sa svim i svacim.

Justicija

28.12.2018 19:43

Razumem bol i nemoc i tu bol niko nikad nece moci ni da otkloni niti izleci... Ali mi nije jasno sta Vam je srpski narod kriv i nas Predsednik... Cemu pokusaji da zavadite Srbe u Srpskoj? Sta dobijate uvlaceci Srbiju i Predsednika u celu pricu? Da srusite vlast i Predsednika ovde necete uspeti, uzalud Vam trud... Covek iza sebe ima armiju glasaca, o tome svedoce rezultati na izborima, pobede sa 60, 70% ukupnih glasova...