Policija revnosno radi svoj posao: Uhapšen zbog pretnji Vladimiru Đukanoviću

Autor: Tanjug

Vesti

29.12.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom tendencioznih navoda o radu policijskih službenika, Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je večeras da je D.M. (38) priveden zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Đukanović

On je osumnjičen da je putem društvene mreže "Tviter" uputio pretnje smrću poslaniku Vladimiru Ðukanoviću, navodi MUP u saopštenju.

Po nalogu nadležnog tužilaštva, njemu je određeno zadržavanje, nakon čega je uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Policijski službenici i nadležna tužilaštva postupaju u skladu sa zakonima, koji se jednako primenjuju prema svim građanima za koje postoje osnovi sumnje da su počinili neko krivično delo,

ističe se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Ana

29.12.2018 19:05

Policija je uvek radila svoj posao kako treba i odgovorno

Nena

29.12.2018 19:15

Sve pretnje i uvrede prvenstveno narodnih poslanika bez obzira na ubedjenja treba spreciti, jer kasnije cemo se pitati kakva nam je to drzava.

Lela

29.12.2018 19:23

Policija fantasticno obavlja svoj posao........

Marko

29.12.2018 19:28

I treba ako je pretio.