"Đilasova mržnja je bolesna"

Autor:

Vesti

05.01.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Srbije, Aleksandar Vulin je reagovao na skandalozan tvit koji je danas objavio Dragan Đilas a tiče se posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

Aleksandar Vulin izjavio je danas da brinuti o deci i njihovim majkama nije bolest, ali da "Đilasova mržnja jeste bolesna".

- Brinuti o deci i njihovim majkama nije bolest, ali Đilasova mržnja jeste bolesna. Pomagati deci nije bolesno, ali jeste bolesno napadati Aleksandra Vučića zato što obezbeđuje novac za nova ulaganja i bolje uslove za našu decu. Nije bolesno voleti ljude kojima je teško i biti uz njih, ali je bolesna pohlepa koja određuje Đilasa - rekao je Aleksandar Vulin.

Podsetimo, šta je Dragan Đilas napisao na tviteru


"Nešto što se zove predsednik Srbije danas je zloupotrebio prostorije doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj nazivajući sa tog mesta opoziciju lešinarima.Lešinar je ptica koja se hrani mesom umrle životinje.Zabrinjava me što našu zemlju vodi čovek koji ima ozbiljnu dijagnozu.Bolest.", stajalo je u tvitu Dragana Đilasa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
dana

05.01.2019 21:56

Nasilnik i lopov koji je pokrao svoju drzavu, to je Djilas.

jana

05.01.2019 21:57

Od Djilasa nista dobro ne moze da se ocekuje.

Maja

05.01.2019 21:58

Djilas je oduvek bio ljubomoran.

Nikola

05.01.2019 22:09

Djilas je zao covek, podmuko