14. januar sudnji dan za krvnika! Haradinajeva glava na panju?

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

09.01.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon sastanka sa premijerom tzv. Kosova Ramušom Haradijanem, Unija sindikata prosvetnih, naučnih i kultutnih radnika (SBASHK) odlučila je 14. januara stupi u generalni štrajk.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

- Potrebna nam je podrška premijera Haradinaja. On i njegova vlada moraju da podrže naše zahteve o promeni koeficijenta za plate - rekao je Jašaraj i dodao da vlada još uvek po tom pitanju nije preduzela nikakve konkretne mere.

- Šanse da stupimo u štrajk 14. januara su veoma velike. Juče smo sa premijerom imali sastanak na kojem je on pokazao dobru volju da se problemi reše, ali nije bilo nikakvih konkretnih dogovora. Štrajk će početi najpre na Univerzitetu, pa će se proširiti dalje. Neće biti nikakvog rada niti predavanja. Fakultetska administracija neće raditi. A koliko će dugo trajati štrajk zavisi od državne administracije. Odnosno da li će rešiti naše probleme za jedan dan ili će stvar prolongirati - izjavio je Jašaraj za kosovske medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (56)

Loading
Boris

09.01.2019 14:12

Blizi se kraj kriminalcu, morace da odgovara za sve.

CILE

09.01.2019 14:16

Došao je i njima kraj

Bane

09.01.2019 14:17

Monstrum je odavno trebao da odgovara za sva zlodela koja je počinio!!!!

Vesna

09.01.2019 14:23

Zasluženo bre.