SPEKTAKULARAN DOČEK: Zbog Putina 70.000 ljudi ispred Hrama

Autor: Tanjug

Vesti

09.01.2019

23:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednika Rusije Vladimira Putina, koji 17. januara dolazi u posetu Srbiji, trebalo bi ispred Hrama Svetog Save u Beogradu da dočeka više od 70.000 ljudi, pišu "Novosti".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

Kako navodi list, taj doček organizovaće nevladin sektor i patriotske organizacije, a podršku će im, kako se očekuje, dati i Srpska napredna stranka.

Planirano je, navode "Novosti", da se učesnici okupe na Trgu republike i krenu zajedno prema Hramu Svetog Save kako bi stigli u trenutku kada u svetinju bude dolazio i lider Ruske Federacije.


"Zamisao organizatora je da na ovaj način iskažu poštovanje prema prvom čoveku Rusije koji je veoma zaslužan za učvršćivanje prijateljskih veza između dve bratske države, ali i zahvalnost najvećoj slovenskoj zemlji za podršku u međunarodnoj areni kada je reč o teritorijalnoj celovitosti Srbije", pišu "Novosti".

Detalji Putinovog boravka trebalo bi do tančina da budu razrađeni do subote, a očekuje se da u Beograd stigne i njegova prethodnica kako bi sa našim bezbednjacima još jednom proverila da li je sve pod konac pred značajnu posetu, pišu "Novosti".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (118)

Loading
Boba

10.01.2019 07:23

Vladimira Putina ce Srbi docekati na velicanstven nacin i pokazati mu da ga iskreno cene i postuju.

Miki

10.01.2019 07:24

Putin zaslužuje najveću počast prilikom dolaska.

cvele

10.01.2019 07:24

Ako budem u prilici, moram otici za Beograd i dati svoj doprinos u doceku i pozdravljanju velikog Vladimira Putina, naseg iskrenog prijatelja.

rada

10.01.2019 07:28

Zasluzuje da ga na takav nacin docekamo.