Biljana Lukić napala Vučića, priključio joj se i mirođija Trifunović

Autor: Republika

Vesti

13.01.2019

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost kojom je predsedavo predsednik Srbije Aleksandar Vučić održana je juče u zgradi Predsedništva na Andrićevom vencu u Beogradu.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vučić

Prema rečima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ponovo će biti uvedena doživotna kazna zatvora za najteže zločine. Pored toga će biti drastično povećane kazne za krivična dela koja obuhvataju nasilničko ponašanje, silovanje, pedofiliju, ubistva dece.

Simpatizerima opozicije i Dragana Đilasa ove vesti se nisu dopale, te su odmah krenuli u nove napade na predsednika Srbije.

RepublikaFoto: twitter.com/Biljana Lukić
Biljana Lukić

 

Bivša TV voditeljka Biljana Lukić napala je na Tviteru Vučića zbog namere da stane za vrat kriminalu u Srbiji, a u tom ludilu priključio joj se i Sergej Trifunović, koji je ovu budalaštinu retvitovao:

"Predsednik Srbije uveo doživotnu robiju? I kaže da nije baš zainteresovan za ljudska prava. On će određivati i ko treba na doživotnu?", napisala je Lukić očito negodujući na nove odluke.

Imajući u vidu da se pretnje i nasilje zaštitni znak opozicije i njenih lidera Dragana Đilasa, Boška Obradovića i Vuka Jeremića, njihovi simpatizeri morali su odmah da reaguju, očito zaboravljajući da oni iz dana u dan ne mare za tuđa prava.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
Ana

13.01.2019 11:17

Umesto da budete zahvalni sto ce ubice i kriminalci odgovarati za svoje postupke, vama ni to ne odgovara. Da se niste mozda uplasili?

Sanja

13.01.2019 11:19

Mozda se novinarka osecala malo ugrozena zbog novog zakona o kriminalcima. Mozda i ona nesto krije. Napad je najbolja odbrana.

sasa

13.01.2019 11:19

Opozicija opet negoduje.

Lea

13.01.2019 11:20

Uf, jaka mi mustra Trifunovic. Nikogovic.