Supruga Olivera Ivanovića: Nikada nije dobio direktnu pretnju

Autor: Republika

Vesti

13.01.2019

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga ubijenog lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića, Milena Popović Ivanović, izjavila je da njen suprug pre ubistva nikada nije dobio direktnu pretnju niti je smatrao da je ugrožen.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Supruga Olivera Ivanovića

Ona je za izdanje "Politike" od nedelje demantovala navode pojedinih medija da je Ivanović dao imena ljudi koji su ugrožavali njegovu bezbednost, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

- Oni su pričali o svim temama ali se Oliver ni u jednom trenutku nije osetio nebezbednim. Oliver je u vreme predizborne kampanje govorio da uslovi u kojima se ona odvija, nisu dobri. Radio je na tome da izbori koji se održavaju na Kosovu budu demokratski i govorio je o bezbednosnoj situaciju u čitavom tom kontekstu - kazala je Milena Popović Ivanović.

Ona je dodala da neće učestvovati ni na kakvim skupovima povodom godišnjice ubistva Olivera Ivanovića, 16. januara, kao i da neće organizovati političko-građanski skup tim povodom.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara prošle godine, sa više hitaca u leđa, dok je ulazio u stranačke prostorije u severnom delu Kosovske Mitrovice.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading