Milena Ivanović: Ako mi se nešto desi, biće krivi oni koji vode kampanju protiv mene i sina

Autor: Tanjug

Vesti

13.01.2019

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga ubijenog Olivera Ivanovića, Milena izjavila je povodom uvreda koje je na njen račun izneo saradnik Dragana Ðilasa Željko Veselinović da je to što on radi "gore targetiranje od kampanje koja je vođena protiv Olivera Ivanovića".

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milena Ivanović

Ona je za sajt Informer rekla da je ništa ne iznenađuje od čoveka koji je nedavno pozivao na silovanje premijerke Ane Brnabić.

- Ja sam samo majka sedmogodišnjeg dečaka i ja sam, a ne oni, sa Oliverom živela do poslednjeg dana, delila sa njim dobro i zlo. Ako se meni i mom Bogdanu nešto desi, ako nas neko napadne, ili ne daj Bože ubije, oni će biti krivi - rekla je Ivanović.

Veselinović je ranije na tviteru objavio da Oliveru Ivanoviću "pored ovakve žene" neprijatelj nije bio potreban, dodajući da je, kako je naveo, "žena đavo" ona koja nakon ubistva muža "đuska po beogradskim klubovima" i "ne dođe na godišnji parastos".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading