Vujovićeva: Osuđujem uvrede na račun novinarke Srpskog telegrafa

Autor: Republika

Vesti

22.01.2019

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kao članica Predsedništva SNS i predsednica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda najoštrije osuđujem primitivno vređanje žena od strane kandidata Dragana Đilasa za predsednika stranke PSG Sergeja Trifunovića", istakla je Irena Vujović.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Irena Vujović

- Novinarka Srpskog telegrafa je samo jedna u nizu žena koja je pretrpela najodvratnije uvrede od predstavnika Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza, samo zato što je profesionalno obavljala svoju dužnost pokušavajući da čuje i drugu stranu. 

- Pozivi na linč i sve učestalije vređanje novinarki i žena na javnim funkcijama predstavljaju ogledalo Đilasovog saveza. Zato građani neće dozvoliti da primitivci i lopovi ponovo odlučuju o njihovom životu.

Srbija nije država u kojoj će nasilje biti dozvoljeno i tolerisano. Braneći sve žene branimo i demokratske vrednosti za koje se zalažemo - rekla je Vujovićeva u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (66)

Loading
danko

22.01.2019 12:46

Pametan čovek će ovo uvek da osudi.

una

22.01.2019 12:47

Ovo samo govori i potvrdjuje kakvi ljudi cine opoziciju.Pa zar ti da vode drzavu.

vojkan

22.01.2019 12:51

Za svaku osudu vređanje žena..

Bane

22.01.2019 12:53

Svako nasilje nad ženama, vređanje i pretnje, treba da budu najoštrije osuđeno, a počinioci kažnjeni. Dokle god neko slobodno šeta, a ponaša se kao kriminalac, taj neće stati do sledeće žrtve. Zato takve treba procesuirati što pre !