NEKA TI BUDE ČAST ŠTO TE TAKAV OLOŠ VREĐA! Stranačke kolege podržale Irenu Vujović nakon napada Višekrune

Autor: Republika

Vesti

24.01.2019

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon teških uvreda jednog od lidera Đilasove opozicije Đorđa Višekrune koje je izneo na račun predsednice opštine Savski Venac, gospođice Irene Vujović, poslanik SNS Vladimir Đukanović i državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Biljana Ivković stali su u njenu odbranu.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Irena Vujović

Kako za Vujovićevu građani, a posebno najstariji, kao i roditelji dece, o kojima i najviše brine, imaju samo reči hvale i poštovanje, tako su i njene stranačke kolege mogle samo u istom maniru da odgovore.

Da "najnižim uvredama i najprimitivnijim mogućim ponašanjem nastavljaju svoju snažnu borbu za fotelje", napisao je na svom nalogu ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

"Irena, puna podrška i neka ti bude čast što te takav ološ vređa, to je odlikovanje!", stoji između ostalog u komentaru Đukanovića.

"Nijedna uvreda, pa ni poslednja, najogavnija, upućena Ireni Vujović,  neće nas zaustaviti da glasno kažemo da je Dragan Đilas nasilnik i da preko svojih glasnogovornika, ženomrzaca, raspiruje nasilje u društvu, i to smao zbog bolesne ambicije  da se vrati na vlast", napisala je Ivković.

Poruke podrške usledile su nakon što je Višekruna pre dva dana na svom Tviter profilu napisao da je Irena Vujović “kur*etina bez grama mozga koju svi je*u”.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (32)

Loading
Lela

24.01.2019 14:10

Podrska Ireni Vujovic....

Tifani Rok

24.01.2019 14:17

Bravo! Postavite ološe na mesto! Podrška za Irenu...

Maja

24.01.2019 14:42

Svako normalan ce podrzati zenu i zastititi od ovih opozicionih bolesnika

Violeta

24.01.2019 14:44

Opozicija ce da ostane upamcena po uvredama na racun zena i ni po cemu drugom.