Branislava Simanić: Kao žena pružam punu podršku Ireni Vujović

Autor: Republika

Vesti

24.01.2019

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao članica SNS i članica Saveta za rodnu ravnopravnost grada Beograda, ali pre svega kao žena, pružam punu podršku Ireni Vujović, predsednici opštine Savski venac, kaže Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetništva Privredne komore Srbije komentarušući brutalne uvrede na račun predsednice opštine Savski venac.

RepublikaFoto: Republika
Branislava Simanić

- Ovo je još  jedan u nizu napada na žene koje misle drugačije! Draga gospodo, nažalost očigledno ne razumete da vređanjem i omalovažavanjem žena, omalovažavate pre svega sami sebe, odajete utisak nekulturnih osoba, slabiža koji u nedostatku argumenata pribegavaju uvredama - navodi ona i konstatuje:

- Svoj stav branite argumentima i činjenicama, na biralištu pokažite svoju snagu. Ovakvim ponašanjem i uvredama prema neistomišljenicima, ostaćete i bez to malo onih koji vas slede - zaključila je Simanićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading