Vučić potvrdio pisanje Republike: Uhapšen je predsednik opštine Grocke i član Glavnog odbora SNS

Autor: Tanjug

Vesti

25.01.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić potvrido je u vanrednom obraćanju javnosti da je predsednik opštine Grocka Dragoljub Simonović uhapšen!

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

- Govori se o partijskim knjižicama kao svemoćnoj ulaznici da radite šta hoćete. Srbija će biti pravno uređena zemlja. Želim da vas obavestim da je policija danas uhapsila i zadržala Dragoljuba Simonovića, predsednika opštine Grocka i člana Gradskog odbora i Glavnog odbora SNS - rekao je Vučić.

On je dodao da više neće biti povlašćenih političara, ni iz sadašnje vlasti, ali ni iz prethodne.

- Ovo danas pokazuje svu našu odlučnost. Ovim šaljemo signal u svetu da je Srbija sigurna zemlja. Naš je posao da kaznimo i počinioce i nalogodavce. Posvetićemo se pravdi i vraćanju kontrole u ruke naroda da ljudi mogu da osete i vide da se neko bori za njih i da niko ne može da bude bahat da im preti, ranjava, tuče bez obzira na to kojoj političkoj partiji pripada - istakao je Vučić.

On je naglasio da će u narednim danima ići u Grocku.

 

 

- Da li ta opština može da funkcioniše ili će biti novih izbora. U ovoj zemlji će novinari biti zaštićeni, i ovo je poruka za sve da nasilje neće biti nikom dozvoljeno i to je odlučna odluka države. Videćete da više neće biti nekažnjivosti političara i onih iz bivše i ovih i sadašnje vlasti. Niko neće biti zaštićen zbog partijske knjižice - podvukao je predsednik.

Ona je naglasio da je ovo važan dan i pokazuje "svu našu odlučnost da menjamo stvari i da pošaljemo svima u svetu signal da je Srbija sigurna zemlja i da u njoj nije bilo ubistva ili ranjavanja novinar kao u drugim zemljama".

- Naš posao je da kaznimo i nalogodavce i izvršioce bez obzira kojoj stranic pripadaju - zaključio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Boka

25.01.2019 19:48

Tako treba nema vise niko zasticen svaka cast za pravdu.

ivana

25.01.2019 19:48

Srbija je pravna drzava svako ko je kriv odgovarace pred licem pravde, i znamo dobro da nema zasticenih!

Iva

25.01.2019 19:50

Predsednik šalje jasnu poruku da nema i neće biti zaštićenih.

vojkan

25.01.2019 19:51

Odlučno i pravično..neka odgovara za svoje postupke,nema izuzetka