(FOTO) Dačić OVIM gestom šokirao ministre! Mogerinijeva pocrvenela

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

02.02.2019

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić boravio je na neformalnom sastanku šefova diplomatija EU u Briselu, gde je sa evropskim šefovima diplomatije razgovarao o taksama na srpsku robu.

RepublikaFoto: Ministarstvo spoljnih poslova
Trenutak koji će verovatno svi evropski zvaničnici pamtiti

Dačić je tom prilikom pozvao članice Evropske unije da ubede vlasti u Prištini da ukinu takse na robu iz centralne Srbije i Bosne i Hercegovine, kako bi se mogao obnoviti dijalog i podsetio da su takse od 100 odsto na snazi duže od dva meseca.

Ipak, trenutak po kojem će ovaj sastanak ostati upamćen definitivno je onaj kada je Dačić uspeo da očara Federiku Mogerini.

Naime, tokom priprema za grupno fotografisanje Visoka predstavnica EU za spoljne poslove i bezbednost pozvala je Dačića da se fotografiše sa ostalim ministrima, što je naišlo na osmehe prisutnih.

Dačić je nakon toga prišao Mogerinijevoj i poljubio je u ruku u znak pozdrava, što je naišlo na pomalo ljubomorne poglede okolnih ministara.

Mogerinijevoj je, po svemu sudeći, ovaj gest jako prijao pa sve vreme nije skidala osmeh sa lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading