(FOTO, VIDEO) KAKO ĆE OVO DA OBJASNE?! Lideri opozicije primaju američke naloge u Hiltonu

Autor: govorisrbija.rs

Vesti

07.02.2019

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Govori Srbija došao je u posed ekskluzivnih fotografija i video materijala koji neupitno dokazuju da Ambasada SAD stoji iza demonstracija u Beogradu koje se održavaju od decembra prošle godine pod parolama "Stop krvavim košuljama" i "1 od 5 miliona".

RepublikaFoto: govorisrbija.rs
Opozicija s predstavnicima američke ambasade

Od početka je postojala opravdana sumnja u umešanost stranog faktora u proteste dela opozicije, ali ovi dokazi to sada eskplicitno potvrđuju. Nema dileme da političko odeljenje američke ambasade u Beogradu koordinira demonstrancijama i daje instrukcije njihovim organizatorima.

Govori Srbija obelodanjuje fotografije i video zapise sastanaka u Hotelu Hilton između lidera protesta i zvaničnika Ambasade SAD koji su u političkom sektoru zaduženi za specijalne tajne operacije. U foajeu beogradskog Hotela Hilton organizatorka protesta, Jelena Anasonović, prima instrukcije od trećeg sekretara Ambasade SAD, Katarine Virdžinije Valzak.

RepublikaFoto: govorisrbija.rs

U restoranu pomenutog hotela "Sky Lounge by Hilton" Sergej Trifunović, novoizabrani predsednik Pokreta slobodnih građana, sastao se sa Davidom Lingren Gehrenbekom, savetnikom u američkoj Ambasadi i Natanom Albaharijem, pripadnikom ISAC fondacije koja u Srbiji zastupa interese evroatlantskih centara.

RepublikaFoto: govorisrbija.rs

Susretom opozicionih lidera i američkih specijalnih agenata koordinirao je Denis Ibišbegović, pripadnik inicijative "Ne davimo Beograd", takozvane Žute patke, koji je takođe upošljen u američkoj ambasadi kao savetnik Kajla Skota zadužen za vezu sa opozicionim strankama i nevladinim organizacijama.

RepublikaFoto: govorisrbija.rs

Očigledno je da se protesti u Beogradu kontrolišu i usmeravaju direktno iz Ambasade SAD i da lideri opozicionog saveza obmanjuju građane da se bore za njihove interese dok isključivo deluju po uputima njihovih mentora i finansijera čiji je zadatak mešanje u unutrašnja pitanja Republike Srbije i destabilizacija zemlje.

Čak i onima koji su imali i najmanju dilemu sada je jasno da ovde nema govora o građanskim, narodnim i spontanim protestima. Po sredi je direktna sprega američkih struktura u Srbiji i opozicionih lidera koji su spremni da prodaju i predaju interese države i naroda zarad malo vlasti i šake dolara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
maja

07.02.2019 13:45

Opozicija je dotakla dno dna.

Vitomir

07.02.2019 13:57

Pa to je opšte poznato ko pravi revolucije po svetu,i kažnjava neposlušne vlasti.

Viktorija Viki

07.02.2019 14:31

Nista iznenadjujuce kada je u pitanju opozicija.

Vidan

07.02.2019 15:16

Ovo nije ništa čudno,jer svi znamo da će opozicija učiniti sve zarad svojih ciljeva.