Premijerka u Mačvanskom okrugu: Naš posao je da radimo u vašem interesu

Autor: Tanjug

Vesti

14.02.2019

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Ana Brnabić poručila je večeras građanima u Šapcu, u okviru kampanje “Budućnost Srbije”, a u sklopu posete Mačvanskom okrugu, da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ona svoj posao rade samo i isključivo u interesu građana Srbije i za bolju budućnost svih. Brnabić je navela da su svesni i da ih nije sramota da priznaju da ne znaju sve najbolje, te da iz tog razloga svakoga dana uče i to od najboljih.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Ana Brnabić

- Gradimo i gradićemo i dalje svakoga dana. Naš posao je da radimo, da učimo i da radimo isključivo u vašem interesu - istakla je Brnabić.

Prema njenim rečima, cela Srbija i Mačvanski okrug imaju veliki potencijal - mineral jadarit koji je otkriven u Srbiji u rudniku u toj oblasti.

Kako je istakla, potrebno je biti pametan i zaštiti i prirodna bogatstva Srbije, koja će građanima omogućiti bolju ekonomsku budućnost.

Zahvaljujući se građanima što su se okupili u velikom broju, Brnabić je istakla da joj je drago što tokom kampanje može da svakoga dana kaže šta je to što su juče uradili i podsetila da je juče akreditovana laboratorija za mleko, koja je važna za sve nas, jer ćemo, kaže, svi imati dobar kvalitet mleka, što će se desiti i sa mesom, voćem i povrćem od leta ove godine.

 

 

- Mi smo to uradili, a na tome se u Srbiji radi od 2003. godine. Do 2008. i išlo je nekako, ali tada je zaustavljeno do 2012. godine, a zaustavio je tadašnji ministar poljoprivrede Dušan Petrović - kazala je Brnabić.

Navela je da je laboratorija za mleko važna jer obezbeđuje i fer i kvalitetniju konkurenciju za poljoprivrednike na tržištu, te zato što se za to koriste sredstva iz EU IPARD fondova, sa kojima bi, da je pre 10 godina uzet taj novac, danas poljoprivreda izgledla mnogo bolje.

- Da je Petrović tada završio posao poljoprivreda bi danas u Srbiji bila u mnogo boljem stanju. Ali nema veze, sve što oni nisu uradili, mi ćemo uraditi i nastavićemo da gradimo - istakla je premijerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Nikoletka

14.02.2019 20:55

Vlada koja slusa gradjane i radi u njihovom interesu postize i najvece uspehe.

Jessy

14.02.2019 21:07

Ova vlast i radi za nas a ne da puni svoje džepove.

Anica

14.02.2019 21:41

Interes građana Srbije uvek na prvom mestu!

Zoki

14.02.2019 22:46

Sadašnja vlast je vise puta pokazala da radi u korist gradjana i za bolje sutra svih nas.