POKRET SOCIJALISTA: Vidojković samo govori ono što misle i što su radili Tadić, Đilas, Jeremić i Borko!

Autor: Tanjug

Vesti

16.02.2019

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pisac Marko Vidojković je, kao mogućnost kompromisa, predložio da Kosovo i Srbija naprave federaciju ili konfederaciju, i da se, kako su preneli mediji, Albancima obećaju premijersko mesto i određen broj ministarstava, a Pokret socijalista uzvraća da se Vidojković, od skoro novi glasnogovornik Saveza za Srbiju, izjasnio da mu Kosovo i Metohija nisu ne znam kakav deo duše i da je tu trebalo da stavi tačku i da više ništa ne kaže.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Marko Vidojković

- Nismo ni mislili da je drugačije, jer Vidojković samo govori ono što misle i što su radili Tadić, Đilas, Jeremić i Borko Stefanović. Njihov odnos prema Kosovu i Metohiji je proračunat i bez emocija i u funkciji samo jednog cilja-dolaska na vlast - saopšteno je iz Pokreta socijalista.

PS dodaje da nam pisac Vidojković poručuje da bude kako jeste, a kao da slušamo izjave Tačija, Haradinaja i Veseljija, jer bi i oni da se ništa ne promeni i samo još da Kosovo bude primljeno u Ujedinjene nacije.

- Pisac Vidojković ima rešenje i za to, svi Albanci u jednoj državi i eto Kosova preko "Velike Albanije" u Ujedinjenim nacijama. Konfuzija koja vlada u glavi pisca Vidojkovića i onih koje predstavlja, kulminirala je u delu njegove izjave u kojoj je izneo politički stav i predložio da Srbija i Kosovo naprave federaciju ili konfederaciju. Znali smo da se pisac Vidojković ni malo ne razume u pravo i da je na jedvite jade dopuzao do diplome prvog stepena Pravnog fakulteta, pa nije čudno što nudi suverenoj državi da pravi konfederaciju sa sopstvenom teritorijom, ali da mu je potpuno strana i elementarna logika, to je novina - poručuje Pokret socijalista.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Maja

16.02.2019 08:26

To je verovatno neki pozorisni komad. Ovo je plisana revolucija nestajanja opozicije u Srbiji. Toliko o pameti lidera opozicije.

Maja

16.02.2019 08:28

Bas tako...Vidijkovic ako nastavi da ih slusa nece daleko dogurati

Ema

16.02.2019 08:39

Prepricava njihovu politiku!

Lela

16.02.2019 08:57

Vidojkovic je marioneta Tadica,Djilasa i Jeremica....