Dačić brani poziciju socijalista: Svaki moj nastup sadrži kritiku opozicije

Autor: Tanjug

Vesti

17.02.2019

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Svaki moj nastup sadrži i kritiku opozicije, a isto rade i Antić, Ružić, Slavica Ðukić Dejanović i ostali kada dobiju prostore u medijima", izjavio je ministar spoljnih poslova i lider SPS Ivica Dačić, odgovarajući Blicu na ocenu lista da je "SPS ispod radara u rati vlasti i opozicije".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ivica Dačić

- U Danasu čak pišu da je Predrag Marković Vučićev propagandista. Pri tome, mi smo koalicioni partnetr SNS koji je samostalno izašao na izbore, za razliku od koji su bili na Vučićevoj listi, a sada ćute, pa i iz njegove stranke - rekao je Dačić.

- Kad Rasim kaže da treba ignorisati proteste, to je valjda za neke u redu, a kada bih ja to rekao, odmah bi ispalo da se kolebamo. PUPS, Karić, Nenad Popović, SPO, šta je sa njima? - pita Dačić.

Kaže, međutim, da oni njega ne interesuju, već SPS, koji je zajedno sa Vučićem i da uopšte u njegovoj stranci ne razmišljaju o nekoj novoj koaliciji.

 

 

- Ono što radi opozicija je štetno za Srbiju i to je apsloutno neprihvatljiva opozicija za nas. Inače, ljudi su često oportunisti, uglavnom se ne mešaju u teške stvari. Pa ni mene ne brane moji iz SPS, ni iz SNS, kad me neko napada, kad mi Pacoli preti atentatom li me naziva zamenikom balkanskog koljača koji ne treba da učestvuje na sednicama SB UN. Zato razumem potrebu da svi u koaliciji budemo solidarni i delimo odgovornost - kazao je Dačić.

On ističe da "samo glup čovek može da se udružuje sa gubitnicima".

- Ja ipak nisam glup - zaključio je Dačić, uz konstataciju da se "ne može biti na sredini puta, jer će svi da te pregaze".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading