Narikače iz SZS: Đilas, Jeremić i Stefanović otišli u Nemački da kukaju

Autor:

Vesti

22.02.2019

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo Njujork, malo Brisel, malo Sarajevo i Berlin! Zarad malo tapšanja po ramenu lideri SZS Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Borko Stefanović idu po svetu, pljuju po vlasti u Srbiji i stavljaju svoju zemlju u još gori položaj, što pokazuju i najnovijim odlaskom u nemačku prestonicu, ne otkrivajući detalje razgovora sa članovima kabineta kancelarke Angele Merkel.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Svima je, međutim, jasno, da deo opozicije poput nekakvih narikača ima za cilj da oslabi predsednika Aleksandra Vučića spolja tako što moli strance za pomoć u, kako tvrde, rušenju diktatorskog režima u Srbiji.

Vulin: Svako zna ko ga bira, Vučića biraju Srbi, Đilasa i Jeremića stranci

Da je opoziciona borba odavno prestala da bude poštena, postalo je jasno kada je Jeremić zloupotrebio poznanstva u međunarodnoj zajednici da ojača sebe, a oslabi Vučića, smatra potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović.

 

 

- Tako su uvek radili. Nemaju rezultate, nemaju program i zato pokušavaju da pljuju po svojoj zemlji. Sve se to zna, znaju i građani i građanke Srbije ko su oni - navodi Mihajlović za naš list.

Mihajlović: Nemaju rezultate, nemaju program i zato pokušavaju da pljuju po svojoj zemlji

Ministar odbrane Aleksandar Vulin za Srpski telegraf poručuje da svako ide tamo gde mu je biračko telo.

- Vučić u Kraljevo, Jeremić i Đilas u Nemačku, Brisel... Svako zna ko ga bira, Vučića biraju Srbi, Đilasa i Jeremića stranci. Ne znam zašto sa sobom ne vode i Obradovića? Verovatno ga se stide, pa ga kriju? Oni će napadati Srbiju gde god mogu, svoju mržnju ne kriju i nude se svakom za koga misle da može da im pomogne da dođu na vlast. Za njih Srbija nema vrednost, osim ako oni nisu na vlasti. Takve niko ne ceni, čak ni oni kojima se nude za rušenje Srbije - zaključuje Vulin.

Ovako lideri SZS pljuju Srbiju po svetu

- U intervjuu za sarajevski Avaz Vuk Jeremić rekao da je Vučić kukavica i da je sposoban da uradi najveća nepočinstva
- Jeremić je Vučića optužio za rat na sarajevskoj televiziji
- Zajedno sa Đilasom, Jeremić se u Briselu družio sa jednim od najvećih srbomrzaca Jasenkom Selimovićem, jednim od najvatrenijih zagovornika da Srbi treba da priznaju genocid u Srebrenici
- Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca, blatio je Srbiju u Strazburu pred članovima Saveta Evrope
- Boško Obradović doveo u Skupštinu Srbije poslanika hrvatskog Živog zida Ivana Pernara, koji se u centru Zagreba, na ustaškom protestu, slikao pored natpisa "Za dom spremni"

Vučić: Opozicija hoće makedonski scenario!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da opozicija razmišlja kako nasiljem da sruši vlast jer, izbore ne mogu da dobiju, ali da im on obećava i garantuje da nasilnih scenarija u Srbiji neće biti.

Na pitanje kako vidi izjave Dragana Đilasa za makedonske medije da priziva "makedonski scenario", odnosno rušenje vlasti bez izbora, Vučić kaže da opozicija na izborima ne može da sruši vlast, te da mu je jasno zašto tako razmišljaju.

- Dobio sam sinoć najnovije istraživanje, imaće oni nekih drugih problema sa narodnom voljom. "Akcije" te grupe, Đilas, Jeremić, Obradović, mnogo su slabije. Oni razmišljaju kako nasiljem nešto da ostvare - rekao je Vučić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (12)

Loading
kole

22.02.2019 18:54

A na šta da kukaju.Gubitnicu nisu nigde na ceni.

Gospodja Ministarka

22.02.2019 19:17

Zbog ovakvih uzdajica svi misle da smo najgori!

de torkameda

22.02.2019 19:28

I sa crnim Djavolom,samo da se docepaju buzdetske kase.

caca

22.02.2019 19:53

Izdajnici svoje zemlje za koliko su se prodali