Vulin: Srbija Đilasu ništa ne znači ako nije na vlasti

Autor: Tanjug

Vesti

23.02.2019

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da Dragan Ðilas uporno preti Srbiji makedonskim scenarijem i "6. oktobrom", jer mu, valjda, 5. oktobar, paljenje Skupštine Srbije i prebijanje neistomišljenika nisu bili dovoljni.

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Ðilas neće da izađe na izbore, čak ni redovne, jer ga ne zanima mišljenje građana Srbije, ali bi zato makedonski scenario u Srbiji i da se građani više nikada ništa ne pitaju - naveo je Vulin u pisanoj izjavi povodom intervuja koji je Ðilas dao za makedonsku televiziju.

Dodao je da je makedonski scenario normalna stvar svakom ko neće na izbore, već hoće vlast silom i nasiljem, po svaku cenu. 

Prema njegovim rečima, Ðilas je ljut na građane, jer ga oni neće na svom čelu, “pa sada od Brisela i Berlina, pa preko Severne Makedonije pljuje i ponižava svoju državu”.


- Ðilasu Srbija baš ništa ne znači ako nije na vlasti i ako ne može da nastavi da reketira medije i javna preduzeća i da uvećava lično bogatstvo - ocenio je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
sonja ilic

23.02.2019 19:01

Tacno tako

sasa

23.02.2019 19:02

Ma bas briga Djilasa za Srbiju

miki

23.02.2019 19:05

Srbija Djilasu nije vredela ni onda ,a kamoli sad! Videli smo svi koliko mu je vredela ,zato ce sad od muke da pukne jer i sam zna ishod izbora kada na njih dodje vreme!

Rina

23.02.2019 19:11

Djilas moze jedino u njegovoj masti da se vrati ponovo na vlast, njegova pusta zelja mu se nece ispuniti, potpuno je izgubio poverenje naroda i nema vise sta da ocekuje.