SRPSKA LISTA TVRDI: Dijana Živić dobila ministarsku fotelju dogovorom Haradinaja i opozicije u Srbiji

Autor: Republika

Vesti

25.02.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlukom da na mesto ministra poljoprivrede imenuje nesvršenu studentkinju književnosti kojoj je to prvo radno mesto, i koja nema nikakav legitimitet u srpskom narodu, niti partija iz koje dolazi, Ramuš Haradinaj je potvrdio da su njegove izjave u kojima govori da poštuje srpski narod na KiM samo laž. Između njega i svih drugih političkih lidera kosovskih Albanaca nema razlika kada treba poniziti Srbe, navodi se u saopštenju Srpske liste.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

Zato je Srpska lista jedina opoziciona partija u Prištini čijih devet poslanika ima jasan zadatak, a to je rušenje ove vlasti u Prištini.

Srpska lista javno se ograđuje od Dijane Živić kao predstavnika srpskog naroda. Naši članovi neće sarađivati sa njom, jer na funkciju nije došla voljom birača i srpskog naroda već odlukom Ramuša Haradinaja i njegovim dogovorom sa opozicijom u Beogradu.

Nakon serije jednostranih poteza uperenih protiv Srba, Haradinaj je još jednom pokazao svoje lice, ali ne samo on već i predvodnici opozicije u Beogradu Đilas, Jeremić i Obradović koji mogu da objave pristupanje Haradinaja kao novog člana "1 od 5 miliona".

Današnjom odlukom o imenovanju Dijane Živić za ministra poljoprivrede, Savez za Srbiju i njihov pokret "1 od 5 miliona" postali su deo Vlade Kosova i kabineta Ramuša Haradinaja, a Ramuš Haradinaj je i zvanično postao "1 od 5 miliona".

Dijana Živić iz Samostalne liberalne stranke, čiji članovi učestvuju u protestima Saveza za Srbiju na Kosovu i Metohiji i deluju protiv državne politike, danas je i zvanično postala spona između Đilasa, Jeremića, Obradovića i Haradinaja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
zdjurdjevic

25.02.2019 16:59

Pa Mrko Đuriću, ko je izabrao Haradinaja za Premijera kosovske Vlade. Ti nisi kriv za Olivera Ivanovića , ti nisi kriv za Haradinaja, ma dosta vie tvojih laži!

nikola

25.02.2019 17:06

Ne moze niko uticati na pametne i odlucne ljude.Stidi je se celi zenski rod.

Miki

25.02.2019 17:16

Kosovo glumi neku multietnicku sredinu.

Boki

25.02.2019 17:17

Obradović možda, Đilas verovatno, a Jeremić je sigurno umešao prste.