Ti si bruka za Brus, u miniću dolaziš na posao: Mariju Jutkini sledbenici dočekali na krv i nož

Autor: Republika

Vesti

04.03.2019

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ti žrtva?! U miniću i dekolteu dolaziš na posao... Ti si bruka za Brus... Da si poštena, ne bi visila po kamionu na protestima..." Ovo su samo neki od niza užasavajućih komentara podrške sramnom nasilniku iz Brusa Milutinu Jeličiću Jutki koji se šire društvenim mrežama, a koji za cilj imaju nastavak torture njegove žrtve i bivše sekretarice Marije Lukić.

RepublikaFoto: twitter.com/LevicaSrbije
Marija Lukić

Kabadahija iz Brusa godinama je seksualno ugrožavao brojne saradnice, a jedna od njih, Marija Lukić, istupila je u javnost nakon što je godinama seksuano uzmeniravana, između ostalog, i kroz oko 15.000 lascivnih poruka, koje joj je Jutka poslao. Ona sada na društvenim mrežama proživljava novu torturu armije Jutkinih sledebenika. 

Politička spletka, ništa drugo, i lažna prijava sirotog Jutke", naveo je jedan od Jeličićevih "zaštitnika". Međutim, osim niza uvreda tu su se pojavile i privatne fotografije Marije Lukić, komentariše se njen izgled, izvrgavaju je ruglu i pokušavaju da je prikažu kao lošu majku i nepoštenu osobu jer nije "zakopčana do grla".

Marija Lukić je pokušala da se brani i ušla je u raspravu sa novim zlostavljačima, ali je svaka njena reč dočekana na nož.

- Ovo mi je slika iz stana, pre četiri godine. Strašno - napisala je Marija Lukić ispod jedne od takvih fotografija uz opis: "Marija Lukić na radnom mestu 'nikada se nisam provokativno obukla'!!!! STOP LAŽIMA!!!"

- To što mi šerujete slike iz restorana, sa proslava i iz stana, da bi opravdali nasilnika, neće ići. Možete i slike sa mora da izbacite. I slike drugih žena koje su ga prijavile i onih novih koje će tek prijaviti. Pozdrav - dodala je ona, u komentaru ispod naredne fotografije, za koju je objasnila da je nastala pred proslavu Dana opštine.

Foto: Printskrin/fejsbuk

Tu se iživljavanje, međutim, nije završilo već je prešlo u podsmevanje, a sve sa pitanjem kako to da utučena žena i navodna žrtva nasilja može da ide na proslave i da se veseli.

- Za dve godine sam otišla na 4 ili 5 proslava jer sam morala po protokolu. Plus, kada su bili izbori. Niti sam imala šta da slavim, već sam morala da budem tu. Niti sam išla na službena putovanja iako mi je i za to bilo prećeno, ako ne idem i ako se ne pojavim. I te poruke su dostavljene policiji i tužilaštvu pre podizanja optužnog predloga. Toliko. Ne bih se više zamarala - napisala je Marija, jasno objasnivši da je njeno prisustvo na poslovnim protokolima bilo obavezno.

Foto: Printskrin/fejsbuk

Iako je Lukićka decidno napisala da uprkos pretnjama nije odlazila na poslovna putovanja, upornog branioca "pravde", to nije zanimalo i već u sledećem komentaru jednostavno je izvrnuo njene reči.

- I htela si na službena putovanja? Pa tebi je stvarno bilo mnogo loše... Ovo je tvoje konačno priznanje kakve si benificije imala od Jutke... Ne bih više da polemišem sa tobom jer si mi smešna, TI ŽRTVA???? SRAMOTA.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Goran

04.03.2019 14:08

Ne razumem raspravu sa budalama po socijalnim mrezama. Prijavila si sudu, stavi ogranicenja pristupu tvom profilu i pozeli nesrecniku dug boravak u zatvoru. Neka nauci da mesto predsednika nije funkcija predsednika u haremu vec u opsitini i da moze svoju majku da tretira kao tebe. Pozdrav.

Biljana1

08.03.2019 20:51

@Goran - Bravo Gorane. Drago mije da Srbija ima jos uvek pravih MUSKARACA. Ovog sljama se nakotilo previse. Vedite obavezno savetovanje za roditelje od zaceca deteta do navrsenih 15 godina. Vojska ih nece napraviti mralnim i odgovornim muskarcima vec rano vaspitavanje i odgoj deteta.