Đilasovi vandali opet ruše po gradu

Autor: Tanjug

Vesti

08.03.2019

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom današnje protestne šetnje "1 od 5 miliona" u Novom Sadu načinjena je šteta na zgradi u ulici Ilije Ognjanovića u kojoj se nalazi sedište Gradskog odbora Srpske napredne stranke, saopštio je novosadski SNS.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Novi Sad večeras

- Đilasovi, Jeremićevi i Obradovićevi vandali uradili su ono što jedino znaju, a to je uništavanje objekata, javne i privatne svojine - navodi se u saopštenju GO SNS.

Kako ocenjuju novosadski naprednjaci, našavši se u beznadežnoj situaciji zbog toga što im se broj učesnika protesta iz nedelje u nedelju osipa, međusobno posvađani, ujedinili su se u vandalizmu i pokazali veliku dozu nekulture i nebrige za Novi Sad. U saopštenju se navodi da je primitivizam koji su donedavno širili samo po društvenim mrežama, a u čemu je, kako kažu, prednjačio Sergej Trifunović, sada preneli i na ulice gradova Srbije. 

Gradski odbor SNS u Novom Sadu poručuje da je jedini put kojim Srbija treba da ide put mira, tolerancije i razvoja i smatra da je zbog toga neophodno što pre održati parlamentarne izbore.

Na njima će se, kako kažu, narod izjasniti između politike rušiteljstva, primitivizma i lopovluka i državotvorne politike koja rešava najvažnije probleme u državi - od pitanja Kosova i Metohije, do otvaranja novih radnih mesta, privlačenja stranog kapitala do borbe protiv kriminala kojim ide Srpska napredna stranka. 

- To što je nekima već unapred jasno da na izborima nemaju nikakve šanse, a da na ulici ne mogu da promene vlast, nije razlog za iživljavanje nad građanima, nedavno Beograda, danas Novog Sada, a sutra ko zna kog mesta u Srbiji - ističe SNS Novog Sada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Marija

08.03.2019 21:00

Oni drugo niti znaju vec da unistavaju gracku imovinu i otezavaju zivot gradjanima.

Milos

08.03.2019 22:28

Cist vandalizam, svaki vikend nove gluposti od strane pristalica SzS.

ht

08.03.2019 22:31

Jedina politika koju SZS vodi jeste politika nasilja i unistavanja! Nije ni cudo sto ih ljudi ne podrzavaju!

ema

08.03.2019 22:39

po ugledu na svog vodju.