(FOTO) PRISTALICE OPOZICIJE NAPRAVILE RUGLO OD BEOGRADA: Automobili i zgrade oblepljene brojnim porukama

Autor: Republika

Vesti

03.03.2019

13:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za vreme sinoćne protestne šetnje pristalice okupljene oko Saveza za slobodnu Srbiju uništile su glavni grad oblepivši automobile i zgrade porukama. Nisu bile izuzete ni prostorije stranke SNS na Bežanijskoj kosi.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

Tim povodom oglasio se Beogradski odbor Srpske napredne stranke (SNS):

"Đilasovi, Jeremićevi, Obradovićevi i Trifunovićevi nasilnici su tokom noći izlepili prostorije SNS na Bežanijskoj kosi. Vandalizam i plansko uništavanje tuđe imovine je neprihvatljivo. SzS nema program ni politiku, pa divljaštvom pokušavaju da nas zastraše", navodi se u saopštenju.

RepublikaFoto: Srpski telegraf

"Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke poručuje Đilasu, Jeremiću, Obradoviću, Trifunoviću i njihovim sledbenicima, da nas neće uplašiti i sprečiti da i dalje radimo isključivo u korist Beograda, Srbije i svih njenih građana", navodi SNS u saopštenju i poziva nadležne državne organe  da "zaštite imovinu i pravo svakog čoveka da misli drugačije od SzS-a".

 

RepublikaFoto: Srpski telegraf

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Boki

03.03.2019 17:10

Zasto ih ne tuze svi na ciju su imovinu lrpili plakate