Mitrović otkrio mračnu tajnu Trifunovića: Sergeje, golog su te vukli na uzici

Autor: EKIPA SRPSKOG TELEGRAFA

Vesti

11.03.2019

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović, vlasnik TV Pink, bukvalno je razmontirao glumca i lidera PSG Sergeja Trifunovića tokom žestoke rasprave na Tviteru. Njihovu razmenu poruka, koju je Sergej na kraju morao poražen da prekine jer "mora da ide", obeležili su otkriće Mitrovića da je Trifunovića izvesna Rebeka golog vukla na povocu, kao i glumčevo priznanje da se drogirao.

RepublikaFoto: Pink TV
Željko Mitrović

Mitrović: Hoćeš da čuješ Rebekinu ispovest, šta si jeo i gutao dok te je golog četvoronoške vukla na povocu?

Sve je počelo komentarom Trifunovića da je Mitrović "našmrkani dirigent". Ovom, međutim, nije dugo trebalo da uputi brutalan odgovor i otkrije bizarne mračne detalje iz glumčeve prošlosti.

- Je li, Sergeje, pre nego počnem da te objavama odvaljujem od života, u čemu se uzdržavam zarad starih vremena, samo hoću potvrdu, je l' si to mene nazvao našmrkanim dirigentom i da je period kada smo se družili bio pre dva leša, očekujem tvoju potvrdu, e onda ćeš shvatiti snagu kućnog videa - napisao je prvi čovek TV Pink.

ŠTO ME VUČEŠ...

Podsetio ga je i na neke momente iz prošlosti.

- Sergeje, hoćeš danas ili sutra da čuješ Rebekinu ispovest, šta si jeo i gutao dok te je golog četvoronoške vukla na povocu! Brate bez kropovanja, i editinga, jedan na jedan u lajv programu! Nije trebalo da me vučeš za tvit, možda izvučeš the Anakondu, koju ćeš pamtiti long time or forever - napisao je Mitrović.

Mitrović: Tek ćeš u zatvor zbog kilograma kokaina

Izrevoltiran što mu uporno pominje sina, Željko Mitrović je na kraju Trifunoviću brutalno odbrusio.

- Sergeje, sina sam posle saobraćajne nesreće odveo u policiju, u pritvoru je bio tri meseca i očekuje konačnu presudu! A ti ćeš, prijatelju, tek u proces zarad kilograma kokaina! Govno smrdljivo, uskoro ćeš da dobiješ i snimke. Ja imam četvoro dece, a ti nula! Možda je to tvoja prednost! - napisao je Mitrović.

Glumac je pokušao da skrene na drugu temu jer mu ova o povocima i vučenju očigledno nije prijala.

- Koliko je odležao Aleksandar Mitrović za ubistvo Andree Bojanić? - zapitao je, između ostalog, Trifunović aludirajući na nesreću u kojoj je učestvovao Mitrovićev sin, kada je u Ustaničkoj ulici stradala devojka.

Odgovarajući glumcu, Mitrović je, između ostalog, osudio to što je Trifunović u raspravu uvukao njegovog sina, te mu ironično poručio: "Odlično ti je to sa mojim sinom".

BOLESNI PSIHOPATA

Kako je napisao, to što su na različitim političkim stranama nije razlog da se Trifunović pretvori u bolesnog psihopatu, jer je bio kul tip.

- Šta ti se desilo, ludače? Sina sam lično odveo u policiju i sudi mu se kao i svakom drugom građaninu, ako hoćeš prljavo i gadno - napisao je Mitrović.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Sergej Trifunović

Odgovarajući da to nije pitanje politike, Trifunović je odgovorio, ali u tom odgovoru i priznao da je konzumirao narkotike.

- Bavi se svojim prljavštinama, puštaj snimke osobe s biblijskim imenom koja priča štagod, u ime starih dana, ako ti zatreba pomoć u skidanju sa hemije, tu sam. Prošao sam taj pakao i uvek sam spreman da pomognem bilo kome u istom. Ode dan, odoh - završio je Trifunović, priznavši da se lečio od, kako je napisao, hemije.

Vlasnik TV Pink: Molio si me da idem kod Miloševića 5. oktobra

Željko Mitrović je podsetio Trifunovića i na momente iz 2000. godine.

- Sergeje, kakve piše može da pominje najčuveniji beogradski evnuh! Jesi li zaboravio da si me molio kod mene kući 1. oktobra da idem kod Miloševića i da sprečim krvoproliće 5. oktobra, što sam ja i učinio, rizikujući sopstveni život! I uspeo sam! Živi svedoci Miša Beko i Mira - napisao je Mitrović.

Trifunović to nije pokušao da opovrgne.

- Jesam. Živa istina. I otišao si i razgovarao sa "mamom i tatom", samo što je Čeda uzeo zasluge za njihovu predaju i priznanje izbora. Je*i ga, tad je imao jači marketing. Ovo "molio" je baš kao i ono "plakao", baš kao i ovo "rizikujući sopstveni život". Smanjimo malo, Žeki. Ti si mi i javio da je Sloba pao na izborima 24. septembra - naveo je Trifunović.

Mitrović je potom naveo da je Koštunica imao 48% u prvom krugu:

- Tema je bila da Sloba prizna da je izgubio i pored toga što nije! Verovatno bi u drugom krugu izgubio, ali je između pretilo stvarno krvoproliće u čijem smo sprečavanju učestvovali samo ti i ja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
nenad

11.03.2019 04:50

Moli8m gospodina Mirrovića da zauvek otkači nazovi čoveka jer je očigledno da mu nije ni do kolena-

Sasa

14.03.2019 12:12

@nenad - Zeljko Mitrovic GOSPODIN? HAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Mirjana

11.03.2019 13:36

Pukla tikva izmedju dva narkomana . Koga to zanima ?! Ko normalan veruje narkomanima ?!

Jovan

11.03.2019 14:54

"Molio te Vucic da ne budes suvise grub prema Zeljkovom malom, ako moze" Snezana Grubjesic savetnica za medije predsednika Srbije.