Jovo Bakić: Boško Obradović je NEODGOVORAN političar

Autor: Informer, Republika

Vesti

19.03.2019

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sociolog Jovo Bakić izjavio je da je lider Dveri, neodgovorni desničar, Boško Obradović postao novi lider opozicije, da je on najavio radikalizaciju protesta, predvodio nasilni upad u RTS i organizovao obruč oko Predsedništva, ali da opozicija nema jasan plan i da preti praznom puškom.

RepublikaFoto: youtube.com/N1
Sociolog Jovo Bakić

– Opozicija preti sa praznom puškom, ako ne igračkom. Upad u RTS je podgrejao nade opozicionara, a reč je o čistoj improvizaciji neodgovornog radikalnog desničara. Sledeći dan pokazao je nedoslednost. Nešto se kaže: "Ne sklanjamo se dok Aleksandar Vučić ne izađe", pa se za dva sata to izneveri. Sve u svemu, funkcija poslednjih događanja jeste u oživljavanju protesta i njihovog formalnog preuzimanja. SZS ih je već ranije faktički preoteo, ali je to krio, a sada ih i formalno predvodi – navodi Bakić za medije i dodaje:

- Onaj ko je radikalizaciju protesta i najavljivao i poveo protestante u RTS, raskrčio put kamionu s ozvučenjem uprkos kordonu policije, organizovao živi obruč oko Predsedništva, postavljao javno u ime saveza sve ultimatume vlasti je Boško Obradović, kojeg posle svega toga deo javnosti s poslednjih protesta ali i vlast od juče vide kao novog lidera opozicije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Sandra

19.03.2019 08:36

Obradovic je neodgovoran i lud.

Perica

19.03.2019 08:39

Obradovic je jedan obican prostak i nasilnik.

Bojana

19.03.2019 08:55

Opozicija je pokazala da samo ima plan za nasilje, nerede i nemire. Nikakav drugi cilj i nemaju.

Ivan

19.03.2019 09:08

Boško Obradović je sramota od političara.