Licemerje opozicije: Sad im ne odgovara oslobađanje nahuškane dece

Autor: Republika

Vesti

20.03.2019

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokat Vladimir Gajić, pristalica Đilasove politike divljanja po ulici i upadanja u medijske kuće na licemeran način je na svom tviter nalogu osudio to što je se Predsednik Srbije Aleksandar Vučić založio da se deca koja su od strane SzS nahuškana da prave haos, oslobode.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Vladimir Gajić

Opoziciji očigledno sad ne odgovara što je Predsednik Srbije Aleksandar Vučić apelovao da se oslobode uhapšeni koji su divljali po centru Beograda, oko Predsedništva Srbije i u zgradi RTS-a, dok se prethodnih dana nisu oglašavali.

Podsetimo, Predsednik Aleksandar Vučić je tražio pomilovanje za sve one koji su osuđeni za krivična dela koja su počinili  tokom protesta opozicije u Beogradu, osim za one koji su nosili motorne testere i noževe, te šutirali policajce.

 

 

Moguće je to da opoziciji ne odgovara što Predsednik nije tražio oslobađanje onih koji su napadali policajce i pretili motornim testerama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Verica

20.03.2019 14:23

Tzv. liderima protesta sve smeta osim dolaska na vlast bez izbora.

Desanka

20.03.2019 14:24

Izopačena opozicija izopačeno vidi, tako se ponaša, tako deluje, izopačeno, bolesno... od njih se ni ne može očekivati neka druga vrsta ponašanja i izjava...

Nadica

20.03.2019 15:59

Uvek rade na stetu ljudi koje pre toga basamare.

lana

20.03.2019 16:02

Propaloj opoziciji nikada nista ne odgovara.