"Odlučni i hrabri policajci sprečili tragediju u Leskovcu"

Autor: Republika

Vesti

23.03.2019

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor policije Vladimir Rebić povodom podviga dvojice policajaca u Leskovcu dao je saopštenje za javnost.

RepublikaFoto: Tanjug
Direktor policije Vladimir Rebić

- Zahvaljujući hrabrim i odlučnim policajcima, Nenadu Stankoviću i Marku Stojičiću, sprečena je tragedija u Leskovcu, kada je jedna ženska osoba, sa petogodišnjim detotom u naručju, htela da izvrši samoubistvo -, kazao je Rebić.

- Policijski službenici su nakon prijave odmah izašli na teren i zatekli ženu u naručju sa detetom kako stoji na simsu zgrade, na visini od oko 5 metara. Policajac Nenad Stanković se popeo merdevinama do žene, koja je bila vidno uznemirena, i nakon razgovora uspeo da je ubedi da mu preda dete, a zatim je i njoj pomogao da siđe -, saopštio je Rebić.

- Kao direktor policije, izuzetno sam ponosan na hitru i uspešnu reakciju policijskih službenika iz Leskovca, koji su pokazali izuzetnu sposobnost, profesionalnost i hrabrost obavljajući svoje redovne zadatke -, izjavio je Rebić, a zatim dodao -mogu da zaključim da je sve više slučajeva u kojima policajci, rizikujući svoj život, spasavaju živote građana.

- Ministarstvo unutrašnjih poslova prepoznaje i vrednuje takav način rada, a trudićemo se da obezbedimo bolji materijalni položaj i opremu za sve policijske službenike, kako bi još efikasnije i profesionalnije obavljali svoje zadatke -, dodao je Rebić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading