Obradović bez trunke srama: Sam sebe sam delegirao za upad u RTS! A onda ga je voditeljka spustila na zemlju

Autor:

Vesti

25.03.2019

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović bez trunke srama rekao je da je sam sebe delegirao da upadne u RTS! Bahati Obradović je ovaj bezobrazluk izrekao pred kamerama N1 televizije, u emisiji autorke Minje Miletić koja ga je urnisala pitanjima.

RepublikaFoto: Tanjug/Sava Radovanović
Boško Obradović

Razjareni i očigledno nervozni Obradović je priželjkivao da odgovara na nameštena pitanja, ali mu Miletićeva nije dozvolila da priča ono što je pripremio bez postavljanja pitanja koja su ga dodatno razbesnela.

Tako je jedan od kolovođa Saveza za Srbiju besramno nekoliko puta ponovio da je brutalni upad u zgradu RTS 16. marta bio slučajan i nenasilan ulaz, koji je nazvao posetom.

Na podsećanje da je jednom izjavio da je odlučio da uđe u RTS kad je uvideo da ne postoji barijera, Miletićeva ga je upitala da li to znači da gde nema barijere on tako slobodno ulazi i od nasilnika Obradovića dobila potvrdan odgovor.

- Tako je. Mi ulazimo da dokažemo da je RTS naša kuća. Pa nije valjda Bujoševićeva kuća. Ko je taj Dragan Bujošević - šokirao je gledaoce Obradović svojim stavom, da bi generalnog direktora javnog servisa nazvao medijskim kriminalcem.

 

 

Voditeljka je drskog lidera Dveri upitala ko je njega delegirao da upadne u RTS, na šta je još jednom pokazao svoju agresivnost u punom sjaju:

- Ja sam sam sebe delegirao.

Miletićeva je na ovo samo kratko dodala: pa to možete kod kuće sami sebe da delegirate.

Osvrnuvši se na tok protesta u prethodna četiri meseca koliko su na snazi, Obradović je isticao da je svake subote bilo mirno i dostojanstveno, iako su ga sve vreme dok je to govorio demantovali snimci vandalskog proboja ulaska u zgradu RTS. Na opasku da ne može biti reči o mirnim protestima pored ovakvih snimaka koji su obišli svet i osudili ih svi relevantni medijski centri na planeti, bahati šef Dveri je u nekoliko navrata poručio javnosti da zauzimanje srpskog javnog servisa tog puta nije uspelo, ali da će neki od narednih sličnih upada sigurno dati rezultat koji očekuju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
aca

25.03.2019 10:54

Obradović je očito od voditeljke popio patos nizom pitanja na koje nije umeo da odgovori.

Ilija

25.03.2019 10:55

Oni konstantno ''pucaju sami sebi u nogu''.

Crni

25.03.2019 11:15

Pa bar neko da te negde delegira, pa makar ti to i sam uradio ! E, koliko si jadan !

Miki

25.03.2019 11:18

Bosko Obradovic fantom iz opere.