Kakav licemer! Obmanuli građane, a sad im kriv Vučić!

Autor: Republika

Vesti

27.03.2019

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeremićev pajtos, šef odborničke grupe SzS u Skupštini Beograda i potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović izjavio je danas da je sramno da država već četiri godine obećava da će rešiti problem kredita u švajcarcima, a da apsolutno ništa nije urađeno.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Nikola Jovanović

Koliko je licemerna izjava govori to, da je ekipa sa kojom Jovanović danas pravi haos po Beogradu, misli se naravno na Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, dok je bila na vlasti organizovano obmanjivala građane i nagovarala ih da uzimaju sporne kredite u švajcarcima.

Oni koji su doveli te jadne ljude u tako nezavidan položaj dok su bili na vlasti, sad ih obmanjuju predstavljajući se kao saveznici, naravno dok ih ne iskoriste kao i prvi put, a onda će im bez ikakvog dostojanstva okrenuti leđa.

Među brojnim kritikama opozicije upućene na račun Aleksandra Vučića, postao je čest slučaj da ga kritikuju za probleme koje su oni napravili za vreme njihove vladavine.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Vivijen

27.03.2019 19:20

Licemer je slaba reč za ovakvog ološa.

Severka

27.03.2019 19:20

Strasno licemeri koji grade reputaciju na ledja naroda Srbije .

Vivijen

27.03.2019 19:21

Nisu znali tada šta rade tako da i sada ne znaju šta pričaju.

Marko

27.03.2019 19:26

To se zove licemerje i to baš onako u pravom smislu te reči.